1 artikel(en)

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. July 25, 2019
  Koop ik nu babyschoenen of eerste loop schoenen? Of misschien wel helemaal geen schoenen? HELP! Dit is een vraag die wij dagelijks horen. In deze blog wordt heel duidelijk uitgelegd in welke fase uw kindje zich bevind en welk schoeisel daar het…
  Lees verder
 2. July 16, 2019
  ‘’Baalt u er ook zo van dat uw zoon alleen nog maar op sport schoenen wil lopen..?’’ Wilmo biedt de oplossing! Deze 100% verantwoorde sportief ogende sportschoenen zijn de oplossing voor uw…
  Lees verder
 3. March 23, 2019
  Zijn steunzolen overbodig? Wat is een alternatief voor steunzolen? Op deze vragen krijg je antwoord in deze blog. Hier wordt onze mening gedeeld over het gebruik van steunzolen.
  Lees verder
 4. March 22, 2019
  Antwoord op vragen als wanneer zet mijn kleine de eerste losse stapjes? Wanneer begin ik met eerste schoentjes? Waarom heeft mijn kleintje o-beentjes?
  Lees verder
 5. February 21, 2019
  Kinderschoenen kopen, dat is nog best lastig! Hoe weet je de goede schoenmaat? En wat is een stevige kinderschoen? Wat is het belangrijkste aan een kinderschoen?
  Lees verder
 6. January 16, 2019
  Waarom is het belangrijk is dat kinderen op goede lederen schoenen in plaats van sportschoenen lopen? In deze blog leg ik uit wat de feiten zijn..
  Lees verder
 7. September 24, 2018
  Want wat is nou het beste? kinderschoenen aan, of juist uit in huis? Wanneer doe je de schoentjes aan? Of wanneer nu juist niet, laat je jouw zoon of dochter lekker op sokjes, blote voeten, pantoffels of schoenen rondlopen?
  Lees verder
 8. June 24, 2018
  Steeds meer grote merken maken gebruik van verschillende wijdtematen. Deze wijdtematen worden helaas wel vaak verward met de breedtematen. Lees hier het verschil...
  Lees verder
 9. May 9, 2018
  Er zijn wordt de laatste tijd helaas veel tegenstrijdig gesproken over kwaliteitsschoenen, sommige artsen zouden aangeven dat kwaliteitsschoenen niet nodig zijn. Schoenen zouden duur zijn en verder geen functie…
  Lees verder
 10. May 9, 2018
  Een gezellige dag met de kinderen door de Efteling gelopen. Ben me alleen rot geschrokken dat minimaal 75% van alle kinderen op verkeerd ondersteunende schoenen loopt.
  Lees verder
 11. March 21, 2018
  Een veel gestelde vraag bij ons in de winkel is: Hoe onderhoud ik mijn suède schoenen? Daarom hebben wij over dit onderwerp een video gemaakt over het onderhoud van suède schoenen. 
  Lees verder
 12. March 14, 2018
  Ben Willemsen van Wilmo heeft een manier van veterstrikken bedacht speciaal voor kinderen. Deze manier is ideaal omdat kinderen rustig kunnen strikken zonder al te veel moeilijke handelingen. 
  Lees verder
 13. February 11, 2018
  Brede kindervoeten Waar moet ik op letten tijdens de aanschaf van kinderschoenen voor brede voeten?Read More
  Lees verder
 14. January 18, 2018
  Smalle kindervoeten en kinderschoenen Smalle kinderschoenen vinden blijft altijd lastig, maar waarom? Een groot gedeelte van de van de Nederlandse kinderen heeft…
  Lees verder

1 artikel(en)

per pagina
Van laag naar hoog sorteren