1 artikel(en)

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. March 23, 2019
  Zijn steunzolen overbodig? Wat is een alternatief voor steunzolen? Op deze vragen krijg je antwoord in deze blog. Hier wordt onze mening gedeeld over het gebruik van steunzolen.
  Lees verder
 2. March 22, 2019
  Antwoord op vragen als wanneer zet mijn kleine de eerste losse stapjes? Wanneer begin ik met eerste schoentjes? Waarom heeft mijn kleintje o-beentjes?
  Lees verder
 3. February 21, 2019
  Kinderschoenen kopen, dat is nog best lastig! Hoe weet je de goede schoenmaat? En wat is een stevige kinderschoen? Wat is het belangrijkste aan een kinderschoen?
  Lees verder
 4. January 16, 2019
  Waarom is het belangrijk is dat kinderen op goede lederen schoenen in plaats van sportschoenen lopen? In deze blog leg ik uit wat de feiten zijn..
  Lees verder
 5. September 24, 2018
  Want wat is nou het beste? kinderschoenen aan, of juist uit in huis? Wanneer doe je de schoentjes aan? Of wanneer nu juist niet, laat je jouw zoon of dochter lekker op sokjes, blote voeten, pantoffels of schoenen rondlopen?
  Lees verder
 6. June 24, 2018
  Steeds meer grote merken maken gebruik van verschillende wijdtematen. Deze wijdtematen worden helaas wel vaak verward met de breedtematen. Lees hier het verschil...
  Lees verder
 7. May 9, 2018
  Er zijn wordt de laatste tijd helaas veel tegenstrijdig gesproken over kwaliteitsschoenen, sommige artsen zouden aangeven dat kwaliteitsschoenen niet nodig zijn. Schoenen zouden duur zijn en verder geen functie…
  Lees verder
 8. May 9, 2018
  Een gezellige dag met de kinderen door de Efteling gelopen. Ben me alleen rot geschrokken dat minimaal 75% van alle kinderen op verkeerd ondersteunende schoenen loopt.
  Lees verder
 9. March 21, 2018
  Een veel gestelde vraag bij ons in de winkel is: Hoe onderhoud ik mijn suède schoenen? Daarom hebben wij over dit onderwerp een video gemaakt over het onderhoud van suède schoenen. 
  Lees verder
 10. March 14, 2018
  Ben Willemsen van Wilmo heeft een manier van veterstrikken bedacht speciaal voor kinderen. Deze manier is ideaal omdat kinderen rustig kunnen strikken zonder al te veel moeilijke handelingen. 
  Lees verder

1 artikel(en)

per pagina
Van laag naar hoog sorteren