Eerste loop schoenen

 

Wat is een eerste loop schoen? 

De in between schoenen, ook wel de eerste loop schoenen genoemt wordt geadviseert voor kinderen die net- of nog net niet loslopen. 

Eerste loopschoenen Breda

Waar moet de eerste loop schoen aan voldoen? 

Een eerste loopschoen moet voldoen aan een aantal criteria: 

Eerste loop schoenen

1. Flexibele loopzool; 

Een flexibele loopzool hebben kinderen nodig omdat de schoenen niet te zwaar mogen aanvoelen. Kinderen die deze schoenen geadviseerd wordt zijn namelijk nog niet 100% zeker tijdens het lopen (dit zie je vaak omdat ze de armpjes nog omhoog steken, zoeken van balans). 

2. Brede zoolbasis;

Een brede loopzool zorgt er voor dat uw kleintje een betere balans heeft. Hierdoor krijgt hij/zij meer zelfvertouwen en durven ze dus ook eerder een stapje los te zetten. 

3. Geen voetbed; 

Een voetbed is pas noodzakelijk bij de ''volgende'' schoenen. Kinderen in deze leeftijdsgroep (tussen de 10 maanden en 1,5 jaar) ontwikkelen namelijk het beste op natuurlijk basis! 

4. Soepele hielversteviging; 

Zoals aangegeven ontwikkelen kinderen in deze leeftijdsgroep het beste op natuurlijke basis. Een hielversteviging is wel nodig om de voetjes licht in positie te houden maar zeker niet noodzakelijk en zal alleen maar als een belemmering aanvoelen!

Eerste loopschoenen Breda

Specialist eerste loop schoenen

Bij Wilmo helpen wij dagelijks vaders en moeders om al uw vragen te beantwoorden. Natuurlijk voldoen al onze eerste loopschoenen aan bovenstaande punten op de webwinkel van Wilmo. Online staan een hoop van onze eerste loop schoenen maar in de winkel hebben we meer keuze! Al benieuwd geworden? 

Shop eerste loop schoenen bij Wilmo

In between, eerste loop schoenen voor jongens In between, eerste loop schoenen voor meisjes