Korte laarzen

Korte laarzen

De leukste korte jongens laarzen koopt u online bij Wilmo. Hier heeft u veel keuze in stoere...
Lees meer

Er komen geen producten overeen met de selectie.

korte laarzen voor jongens online kopen bij WilmoKorte laarzen jongensschoenen online kopen bij Wilmo!

Korte laarzen voor jongens koopt u eenvoudig online bij Wilmo. 

Kinderlaarzen voor jongens online

Bekijk hier de nieuwste ruime collectie enkellaarzen voor jongens online. Modieuze schoenen voor jongens van de laatste trends en beste merken kunt zeker niet vergelijken met regenlaarzen. Alle hippe korte enkellaarzen zijn volledig verantwoord en gezond voor de voet. 

Top merken

Bij Wilmo vindt u de leuskte enkellaarsjes van de beste mereken voor jongens online. Al onze gave enkellaarzen voor jongens zijn uitsluitend van top namen / merken als: Braqeez, Gattino, Giga, Develab en Jochie&Freaks. De nieuwste collectie stoere enkelboots kunt u bij Wilmo vinden, bekijken en bestellen. 

Maten korte laarzen

Een aantal van onze korte enkellaarzen voor jongens kunt u in verschillende wijdtematen bestellen. Zo hebben we wijdtematen in maat 3,5 en 5,5. Al onze schoenen hebben wij een breedtemaat gegeven. Zodat kunnen onze vakkundige medewerkers u goed kunnen adviseren welke kinder enkellaarsjes er zullen passen bij uw zoon. 

Kwaliteit

Wilmo verkoopt uitsluitend stoere stappers / sneakers van een goede kwaliteit met een perfecte pasvorm. Daarom zullen de schoenen altijd lekker zitten. Daarom hanteerd Wilmo altijd een prijs-/kwaliteit check. 

De prijs kwaliteitsverhouding van schoenen vinden wij één van de aspecten van de schoen. Dit betekend dat wij geen schoenen inkopen op basis van een merk, maar alleen op de kwaliteit van de schoenen. Dit noemen wij de prijs/kwaliteit garantie. Als u bij ons dus een schoen aanschaft van €100,- dan vinden wij deze schoen op basis van de kwaliteit ook daadwerlijk €100,- waard.

Natuurlijk bieden wij ook goedkoperen schoenen aan, deze schoenen zijn dan ook minder van kwaliteit (bijvoorbeeld minder stevige loopzolen, mindere kwaliteit leder, minder voetbed etc.).

Dit betekend niet dat dit slechte schoenen zijn, dit zijn schoenen die minder van kwaliteit zijn en dat is de rede van de lagere verkoopprijzen. Ook al deze schoenen zijn altijd volledig leder gevoerd, voorzien van goede contrefort (hielstuk), leder voetbed en niet te vergeten: Altijd verantwoord voor de voeten van uw kind. 

Prijs/kwaliteitsgarantie op korte laarzen voor jongens

Alle schoenen die Wilmo op de webwinkel aanbied worden uitgekozen op basis van:

Kwaliteit korte laarzen voor jongensKwaliteit;

Is de schoen daadwerkelijk de prijs waard waarvoor de schoenen verkocht worden.

Kwaliteit korte laarzen voor jongensKwaliteit schoenen;

Wilmo verkoopt uitsluitend kwaliteit kinderschoenen!

Loop comfort korte laarzen voor jongensLoop comfort; 

Kunnen kinderen hier verantwoord en confortabel op lopen.

Kosten korte laarzen voor jongensKosten;

U betaald voor de kwaliteit van de schoen, niet voor het merk!

Kom vandaag nog naar onze winkel of bestel eenvoudig online

U kunt vandaag nog langskomen bij Wilmo Kinderschoenen, gevestigd in het winkelcentrum Stada Stores in Breda. Wij zijn zeven dagen per week geopend en staan altijd voor u klaar! U kunt ook eenvoudig uw bestelling plaatsen in onze webshop en binnen enkele stappen heeft u uw bestelling voltooid. Neem vrijblijvend contact met ons via WhatsApp: 06 131 42 726