Over ons

Welkom bij Wilmo

Wilmokinderschoenen.nl is onderdeel van Wilmo schoenservice VOF. 


Onze service

Bij Wilmo staat u, de klant centraal! We proberen u altijd te voorzien van het beste advies door ons vakkundig personeel en service door onze eigen reparatie afdeling. Ook kunnen wij de schoentjes van uw kleine in onze eigen reparatie afdeling direct aanpassen naar zijn/haar klachten. Tenslotte is ons personeel voorzien van de kennis om vroegtijdig te constateren of u kind de juiste voetstand heeft en kunnen met onze eigen podologische afdeling direct inspringen voor een eventuele aanpassingen aan de schoenen!


3 maanden gratis reparaties3 maanden gratis reparaties

Bij aankoop van schoenen krijgt u daar gratis 3 maanden top service bij! 

Dit houdt in dat alle reparaties 3 maanden volledig gratis zijn. Dus ook slijtage, zoals nieuwe hakken, zolen of ritsen.

Natuurlijk krijgt u na de periode van 3 maanden ook nog een zeer gereduceerde prijs bij reparaties aan de schoentjes.


Wilmo logo

Onze visie

“Voor kinderschoenen en meer…”

Wij als Wilmo kiezen er bewust voor om in een wereld waar massaproductie centraal staat, iedere klant op een individuele manier te benaderen en helpen. Service en kwaliteit zijn binnen onze bedrijf geen woord meer maar een begrip, daarom bestaat onze gehele collectie dan ook alleen uit merken met de juiste prijs en kwaliteitsverhouding. U betaald dus nooit voor het merk maar altijd voor de kwaliteit!

Wij doen er dan ook alles aan om ieder kind een goede basis te geven. Want zolang de voeten in groei zijn kunnen wij met onze eigen reparatie en service afdeling de voeten zo goed mogelijk begeleiden.


Onze missie

Het aanbieden van een kwaliteitsschoen die de basis voor gezonde voeten vormen. Voor dezelfde prijs waarvoor uw veel meer krijgt dan bij de concurrent, want de voeten van uw kinderen staan bij ons centraal.


Podologie

Onze eigen podologen staan altijd voor u klaar om eventuele aanpassingen of correcties aan de schoenen kunnen maken, bijna altijd zijn deze aanpassingen in combinatie met de schoentjes gratis! Het is natuurlijk dan wel van belang dat u even langskomt in onze winkel zodat wij de voetjes van uw kind kunnen bekijken en bepalen of we- en hoe we de nieuwe schoentjes moeten aanpassen. Dit soort correcties maken wij in onze eigen reparatieafdeling waardoor u eigenlijk altijd op de correctie kan wachten. 


Advies

Kinderschoenen webwinkel en wilmokinderschoenen zijn al jarenlang de webwinkel van Wilmo kinderschoenen in Breda. Het voordeel van het online kopen bij kinderschoenen webwinkel is dat een bestelling binnen Nederland voor slechts €4,95 per paar wordt bezorgd en u kan ons een WhatsApp bericht sturen 06 131 42 726 bij vragen! Natuurlijk kunt u ons ook altijd een mailtje sturen via: webwinkel@wilmo.nl

Wilmo verkoopt uitsluitend kinderschoenen met de juiste prijs/kwaliteitsgarantie van de beste merken! Dit betekend dat we alleen maar schoenen verkopen waar u betaald voor de kwaliteit van de schoenen en niet voor het merk! 

Ons vakkunidig personeel kan u advies geven over de breedte en wijdte van de schoenen, tips over het kopen van schoenen onlinemaatadviesadvies over de groei van uw kind, onderhoudsadvies en natuurlijk als u vragen heeft over een bestelling! Naast dit alles hebben we een enorm grote collectie kinderschoenen met veel keuze in extra smalle en extra brede kinderschoenen.

In onze winkel in Breda kunt u alle getoonde modellen ook bekijken en kunnen we deze in onze eigen reparatie afdeling eventueel aanpassen in breedte maar ook corrigeren bij klachten. We hebben eigen podologen in dienst die u kunnen voorzien advies en schoenen zelf kunnen aanpassen. Met onze 80 jaar ervaring op het gebied van kinderschoenen en kindervoeten bent u bij ons dus altijd op het goede adres!

 

U, de klant, staat namelijk bij ons centraal!