De 4 trends in kinderschoenen 2022

Het nieuwe seizoen gaat weer van start, maar wat is trending? Het is tijd om jouw kennis te updaten met de kinderschoenentrends voor 2022. 

Twijfel je over de schoenmaat van uw kind? Gebruik onze meethulp, of kom langs in de winkel en laat een van onze specialisten je helpen met het opmeten van de voetjes van uw kind!

1. Panterprint

Panterprint, wie kent het niet. Je ziet het overal voorbij komen. Gelukkig zijn deze dierenprints anno 2022 enorm duurzaam gefabriceerd. Zelfs tijdens een uitje naar de supermarkt tijdens de lockdown zie je dat deze trend sterk aanwezig is. 

Panterprint combineren, maar met een ongeschreven regel: combineer het op dezelfde manier als dat je elk zwart item in je kast combineert. Een klein beetje panter maakt elke outfit juist fashionable.

In een periode waarin we eindelijk alles mogen mismatchen, is de panterprint iets wat niet mag ontbreken. Of je het nu draagt met een simpel wit t-shirt of een leren jasje, alles kan en alles mag. 

Schoen met panterprint

2. Veterboots

Veterboots waren enorm populair in 2021. Met printjes, gespen, glitters, lakleer of ritsjes voor ieder meisje en jongen is er komend seizoen een stoere boot te vinden. En nee, voor de veterboots heeft jouw kid geen veterstrikdiploma nodig. Want alle veterboots hebben óók nog een handige rits aan de zijkant. Kidsproof dus en zo hoef je dus geen haast meer te maken in de ochtend.

veterboots

3. Half hoge sneakers

Veel half hoge sneakers hebben veel weg van de grote merken, daarom merken wij ook bij onze merken de modellen zich daarna vormen. Zo loopt jouw zoon of dochter niet alleen modieus over straat, maar ook nog eens comfortabel en verantwoord. 

Ze zijn er in vele kleuren, maar de voornamelijkste kleur waarmee de half hoge sneakers mee worden gecombineerd zijn wit, rood, blauw en zwart. Overigens zien wij ook steeds vaker de kleur beige terug.

half hoge schoenen

4. Gekleurde sneakers

Deze gaan we enorm veel terugzien, het valt natuurlijk ook niet te missen. Veel kleuren in elke sneaker. Dit is natuurlijk super fijn voor in het voorjaar. Sinds een aantal jaar zien we steeds meer kleur in sneakers naar voren komen. Terwijl we voorheen voornamelijk de kleuren zwart en wit veel voorbij zagen komen.

schoen voor meisjes met veel kleuren

Kortom, er komen weer enorm veel leuke en gave sneakers, veterboots en andere schoenen naar Wilmo toe die jij bij ons kan komen passen. Kom snel een keer langs en laat je helpen door een van onze specialisten. Die helpen u met zoeken naar het beste en het meest verantwoorde schoentje voor uw kind.