Piedro kinderschoenen

Piedro kinderschoenen uitgelicht; waarom is Wilmo een troste verkoper van het merk Piedro en Piedro sport? 

Piedro kinderschoenen; stevige kinderschoenen

Belang van ''goede'' kinderschoenen

Naast dat de kinderschoenen van Piedro er hip, stoer en modieus uitzien is de basis van Piedro; Goede- en stevige kinderschoenen. Precies wat Wilmo belangrijk vindt. Wilmo is er net als Piedro van overtuigd dat goede en stevige kinderschoenen klachten aan de enkels, knieën, heupen en rug kunnen voorkomen. 

Maar welke eisen moet je aan kinderschoenen stellen? Lees het hier..

Piedro kinderschoenen; stevige kinderschoenen

Duurzame kinderschoenen

Piedro wordt duurzaam gefabriceerd. Dit betekend dat de schoenen van Piedro gemaakt worden met producten zoals; leder, 100% rubber en handige stootneuzen. Hierdoor blijven de kinderschoenen van Piedro lang netjes en kunnen de schoenen een volledig seizoen gedragen worden.

Piedro kinderschoenen; stevige kinderschoenen

De 5 pluspunten van Piedro kinderschoenen

1. Stevig hielstuk

Piedro kinderschoenen; stevige kinderschoenen

De hielstukken (contreforts) van Piedro zijn kenmerkend doordat ze extreem sterk zijn, daarnaast vormen goed naar de voeten maar moeten ze wel echt eerst ingelopen worden! Een hielstuk zorgt ervoor dat kinderen recht op hun voeten blijven lopen omdat het hielbeen mooi recht wordt gezet en gehouden.

2. Altijd de perfecte pasvorm

Piedro kinderschoenen; stevige kinderschoenen

Piedro kinderschoenen maakt gebruik van 4 wijdtematen. Hierdoor is het altijd mogelijk een goede kinderschoen met de juiste pasvorm van Piedro uit te zoeken. Een goede pasvorm is van belang omdat de voeten van uw zoon/dochter niet teveel mogen schuiven in de kinderschoenen. 

De maten die Piedro hanteert zijn: breedte: 

  • XS - breedte 2,5, schoen kan vaak doormiddel van de sluiting breedte 2 gemaakt worden.
  • S - breedte 3,5, schoen kan vaak doormiddel van de sluiting breedte 3 gemaakt worden.
  • M - breedte 3,5, schoen kan vaak doormiddel van de sluiting smaller en breder gemaakt worden.
  • B - breedte 5, schoen kan vaak doormiddel van de sluiting breder tot breedte 6 gemaakt worden

3. Stevige loopzolen

Piedro kinderschoenen; stevige kinderschoenen

Is uw zoon/dochter een enorme schoenen slijter? Lijkt het of uw zoon/dochter haar schoenen ''opfreet''? Piedro maakt uitsluitend gebruik van rubberen loopzolen, dit doet Piedro omdat rubber slijtvast en soepel is. Daarnaast hebben bijna alle modellen van Piedro een stevige stootneus zodat de schoenen speel-proof (of op lekker plat gezegd ''Hufterproof'') zijn!

4. Uitsluitend lederen kinderschoenen

Piedro kinderschoenen; stevige kinderschoenen

Piedro kinderschoenen maakt uitsluitend gebruik van de stevigste leder soorten die er verkrijgbaar zijn. Natuurlijk zit dit op het begin niet altijd even lekker, maar zodra de schoenen ingelopen zijn vormen ze volledig naar de voet en zitten de schoenen als gegoten!

5. Kurk- of leder voetbed

Piedro kinderschoenen; stevige kinderschoenen

Het voordeel van een degelijk voetbed is dat het stevig is en mooi naar de voet vormt. Een ander groot voordeel is dat het veel plek in beslag neemt en dat de voetbedden aan te passen zijn, natuurlijk wordt het voor kinderen met smalle voeten ook gemakkelijker om ''iets'' bredere schoenen te dragen.

In de praktijk bekend dit ook dat de schoenen een stuk smaller/minder wijdt zijn door de dikke zool, maar dus ook een aanzienlijk stuk breder gemaakt kan worden doormiddel van de zool eenvoudig dunner te schuren!

Daarnaast is de zool zodanig aan te passen dat hij aangepast kan worden naar een halve zool waardoor de schoen dus nog een stuk breder wordt.

Piedro kinderschoenen; stevige kinderschoenen

Piedro kinderschoenen; stevige kinderschoenen

Waar voor uw geld

Wilmo is zo te spreken over Piedro kinderschoenen omdat het staat voor kwaliteit, als we specifieke vragen krijgen als: Steunzolen, klachten aan de rug of voeten staan naar binnen. dan verwijzen wij bijna altijd naar een sterk merk als Piedro. Het zijn natuurlijk niet de goedkoopste Piedro’s maar met zekerheid melden wij dat u echt waar heeft voor uw geld!

Over Piedro kinderschoenen

Piedro is misschien wel het meest bekende verantwoorde kinderschoenenmerk van alle kinderschoenmerken die er in Nederland verkrijgbaar zijn. Dit is ook niet zo gek aangezien Piedro in 1957 hun eerste kinderschoenen fabriceerden. Piedro stond altijd al voor kwaliteit, dit is ook hun belangrijkste kenmerk. Goede schoenen die onverslijtbaar zijn! Piedro heeft zijn succes te danken aan het feit dat ze altijd goede schoenen maakten voor kinderen.

Bestel eenvoudig op onze webwinkel of kom gezellig langs!

U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen in onze webwinkel. Kom ook eens een kijkje nemen in onze winkel en kom samen met uw kinderen Piedro schoenen passen. U vindt ons op de Rat Verleghstraat 16 in het Stada winkelcentrum te Breda. Voor vragen of meer informatie kunt u een WhatsApp bericht sturen 06 131 42 726 of mailen naar webwinkel@wilmo.nl

Ons vakkundig personeel kan u advies geven over de wijdte en de breedte van kinderschoenen, maatadvies geven, onderhoudsadvies, tips over het kopen van schoenen en over de groei van de kindervoetjes.

Piedro kinderschoenen; stevige kinderschoenen