Speciaal op maat aangepast

In veel gevallen bij kinderen past de schoen niet goed, of loopt deze toch niet zo lekker als gedacht. Wilmo helpt kinderen hierbij door de schoenen, sandalen of slippers perfect op breedtemaat te maken.

Aanpassingen

Slippers en sandalen zijn er in vele soorten en modellen. Zoals u wel weet zijn ze niet allemaal even goed voor uw kind. Daar hebben wij een oplossing voor bedacht. De op maat aangepaste slippers en sandalen.

De slippers of sandalen worden zodanig aangepast dat ze goed aansluiten op de voeten van uw kind. Dit wordt gedaan door onze specialisten, die vakkundig hiermee te werk gaan. 

Een dergelijke aanpassing heeft ook een positieve impact op de ontwikkeling van de kindervoeten. Als een sandaal niet goed aansluit op de voet zie je direct dat uw kinderen er niet goed op lopen. 

Minder last van pijnklachten

Uit onderzoek is gebleken dat meer dan de helft van deze kinderen op vijftienjarige leeftijd al voetgebreken had. De 

problemen ontstaan vaak op jeugdige leeftijd. De waarschuwingen die heel duidelijk zijn (pijn en eelt) worden in de praktijk 

heel vaak over het hoofd gezien. De echte voetklachten treden meestal tussen het dertigste en het vijftigste levensjaar op.


Als Wilmo u heeft geholpen bij het aanpassen van de slipper of sandaal zal uw kind minder klachten ervaren als een sandaal of slipper goed op zijn of haar voet zal aansluiten. Het is daarom ook verstandig om een van onze specialisten naar de voeten te laten kijken zodat zij precies weten wat ze aan de schoen moeten aanpassen en zo de perfecte slipper of sandaal kan maken.

Merken

Teva

Helaas kunnen wij Teva niet online aanbieden. Simpelweg omdat er teveel verschil in maten is. Om u goed te kunnen adviseren vragen wij u langs te komen in onze winkel. Hier bieden wij een ruim assortiment vrolijke kleurige en hippe sandalen aan en kunnen we u goed helpen met het vinden van de best passende Teva. Of het nou voor de kleine voetjes of de grote voeten is, de smalle voet of de brede voet. er is altijd een model bij die bij de voeten past. Wij verkopen de water sandalen vanaf schoenmaat 19 t/m schoenmaat 42

Teva jongens sandalen

Teva meisjes sandalen

Shop uw favoriete Teva sandalen bij Wilmo Shop uw favoriete Teva sandalen bij Wilmo

Teva sandalen

Teva kunnen wij helaas niet online aanbieden en verkopen daarom ook uitsluitend in de winkel. Wilt u meer informatie waarom wij fan zijn van Teva? Klik hier..

.

Kipling

Kipling jongens sandalen

Kipling meisjes teenslippers

Shop uw favoriete Kipling slipper bij Wilmo Shop uw favoriete smalle Piedro meisjesschoenen bij Wilmo

kipling sandalen

Shop hier uw favoriete Kipling teenslippers

Birkenstock

Birkenstock jongens teenslippers

Birkenstock meisjes teenslippers

Shop uw favoriete Birkenstock slipper bij Wilmo Shop uw favoriete Birkenstock slipper bij Wilmo

Shop hier uw favoriete Birkenstock teenslipper

EB shoes

EB shoes jongens sandalen

EB shoes meisjes sandalen

Shop uw favoriete eb shoes slippers en sandalen bij Wilmo Shop uw favoriete eb shoes slippers en sandalen bij Wilmo

eb-shoes-sandalen

Shop hier uw favoriete EB-shoes teenslippers

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van dit stukje tekst nog vragen aan mij? Stel deze gerust! 

U kunt mij of mijn vakkundige collega's 7 dagen per week bereiken via onze Facebookpagina om uw vragen openbaar te stellen, via de mail: webwinkel@wilmo.nl of WhatsApp: 06 - 131 42 726

Bedankt voor het lezen en graag tot horens! 

Mike Willemsen

Mike Willemsen