Kanjers kinderschoenen

Kanjers kinderschoenenGoede en stevige schoenen vinden wij erg belangrijk daarom zijn wij ook zo tevreden met het merk Kanjers. Bij Wilmo vindt u naast Kanjers een breed aanbod in kinderschoenen van de beste topmerken! Kindervoeten groeien snel en zijn continu in ontwikkeling, daarom zijn goede schoenen voor kinderen met een goed voetbed essentieel. Bekijk onze nieuwste collectie comfortabele en stoere Kanjers kinderschoenen in onze webshop of kom langs in onze winkel in Breda. Indien u langskomt in onze winkel, voorzien wij uw kinderen natuurlijk van persoonlijk advies.


Kanjers kinderschoenen


Kanjers kinderschoenen is een merk met de juiste prijs/kwaliteitsverhouding. Je betaald dus nooit voor het merk maar echt voor de kwaliteit van de schoen! Precies een merk wat dus perfect bij onze winkel past. Het label: Kanjers kinderschoenen worden gefabriceerd voor de kleine kindervoeten, van maat 22 t/m maat 32. Het merk KNJR is van het dezelfde leverancier en fabrikant, maar dan voor de grotere kindervoeten maten. Deze schoenen zijn vanaf maar 28 t/m maat 38. Natuurlijk zijn deze schoenen ook sterker en steviger dan hun kleinere broertje; Kanjers. Kanjers kinderschoenen maken mooie stijlvolle vrolijke schoenen voor jongens en meisjes. Ontdek onze Kanjers collectie nog vandaag.

Kanjers kinderschoenen Kanjers kinderschoenen


De 5 voordelen van Kanjers kinderschoenen


- 1. Uitsluitend lederen schoenen;

Net als vroeger worden de schoenen van Kanjers uitsluitend van leder gemaakt. Dit is erg belangrijk aangezien leder stevig is, vorm mooi naar de voeten en neemt goed vocht op! Lederen kinderschoenen zijn ook fijn omdat leer extra comfort geeft voor de kindervoet.

- 2. Pasvorm;

De pasvorm van kanjers is over het algemeen gemiddeld tot breed, dit is een positief punt aangezien veel Nederlandse merken zicht richten op de smalle voeten omdat het gros van de Nederlandse kinderschoenen smalle voeten heeft.

- 3. Stevige hielstukken;

Een contrefort van Kanjers kinderschoenen is gemaakt van buigzaam maar toch stevig kunststof. De kinderschoenen zijn, zoals hierboven aangegeven, volledig bekleed met leder. Het hielstuk dus ook! Een stevig hielstuk is erg belangrijk omdat het hielbeen van de voeten van uw kind netjes recht gezet en gehouden!

-4. Voetbed;

De goed voorgevormde voetbedden van Kanjers zijn gemaakt van leder en voorzien van een gelengondersteuning (ondersteuning in het holste gedeelte van de voet). De voetbedden van Kanjers liggen los en kunnen daarom eenvoudig vervangen worden door steunzolen. Aangezien de schoenen van Kanjers over het algemeen gemiddeld tot breed vallen is dat een positief punt omdat steunzolen ook vaak hoog zijn en kinderen meer ruimte nodig hebben in de schoen.

-5. EVA rubberen loopzolen;

Eva rubber is stevig, slijtvast en buigzaam. Daarom lopen de schoenen erg lekker en hoeven ze niet ingelopen te worden.

Kanjers kinderschoenen Kanjers kinderschoenen


Geschiedenis van Kanjers


Kanjers is een onderdeel van Zandbergen Footwear. De geschiedenis van Zandbergen Footwear begint in 1930 bij Gerardus Zandbergen als schoenen winkel in Spakenburg. Gerard verkocht zijn handgemaakte schoenen aan mensen uit de buurt en aan toerristen. Toerristen waren extreem belangrijk aangezien zei zijn grootste klanten waren. Spakenburg was een vissersdorp en daarom kwamen er dagelijks veel toerristen. De hele familie Zandbergen fabriceerde schoenen daarom begon Gerard ook zijn eigenschoenmerk groot te fabriceren, dit begon in 1970. De ervaring in het maken van schoenen en de familie die hem alles kon leren over mode bleek een succes formule! In 1990 starten de familie Zandbergen Footwear, de kernpunten van Zandbergen bleef de ambacht, kwaliteit en gevoel voor mode. In 2011 is Kanjers als één van de 12 merken opgericht met dezelfde eigenschappen als ruim 80 jaar geleden!


MEER DAN ALLEEN KANJERS SCHOEISEL VOOR UW KIND


In onze kinderschoenenwinkel kunt u veel meer vinden dan alleen Kanjers. U kunt bij ons terecht voor alle soorten schoenen, slippers en sandalen. Ons vakkundig personeel kan u advies geven over de wijdte en de breedte van kinderschoenen, maatadvies geven, onderhoudsadvies, tips over het kopen van schoenen en over de groei van de kindervoetjes. Naast het merk Kanjers vindt u onder andere de volgende merken bij ons voor uw kinderen:

Onze kinderschoen merken:

 


BESTEL EENVOUDIG IN DE WEBSHOP OF KOM LANGS


U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen in onze webshop. Kom ook eens een kijkje nemen in onze winkel en kom samen met uw kinderen Kanjers schoenen passen. U vindt ons op de Rat Verleghstraat 16 in het Stada winkelcentrum te Breda. Voor vragen of meer informatie kunt u bellen naar 076-5420670

Ons vakkundig personeel kan u advies geven over de wijdte en de breedte van kinderschoenen, maatadvies geven, onderhoudsadvies, tips over het kopen van schoenen en over de groei van de kindervoetjes.