Romagnoli kinderschoenen

Romagnoli kinderschoenenGoede en stevige schoenen vinden wij erg belangrijk daarom zijn wij ook zo tevreden met het merk Romagnoli. Bij Wilmo vindt u naast Romagnoli een breed aanbod in kinderschoenen van de beste topmerken! Kindervoeten groeien snel en zijn continu in ontwikkeling, daarom zijn goede schoenen voor kinderen met een goed voetbed essentieel. Bekijk onze nieuwste collectie comfortabele en stoere Romagnoli kinderschoenen in onze webshop of kom langs in onze winkel in Breda. Indien u langskomt in onze winkel, voorzien wij uw kinderen natuurlijk van persoonlijk advies.

Koop Romagnoli online bij Wilmo


Romagnoli kinderschoenen


Bij de productie van Romagnoli wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen die er ook nog super uit moeten zien! Alle Romagnoli schoenen zien er dan ook altijd goed en netjes afgewerkt uit! Wilmo verkoopt het merk omdat het mooi afgewerkte schoenen zijn met eigen gezicht, dit in combinatie met de goede kwaliteit is een topcombinatie. Wilt u dus een merk dat anders is dan de rest maar wel een goede ondersteuning voor uw kind? Dan kan Romagnoli een goed alternatief zijn voor u!

Romagnoli kinderschoenen | stevige jongensschoenen Romagnoli kinderschoenen | stevige jongensschoenen


De 5 voordelen van Romaganoli


-1. Stevig hielstuk;

Een stevig hielstuk is samen met een ledere, stevig en voorgevormd voetbed het belangrijkste onderdeel van een goede kinderschoen. Romagnoli gebruikt uitsluitend hielstukken die erg stevig zijn maar daarnaast ook nog buigzaam zijn. Een voordeel van een soepele hielstuk is dat kinderen niet snel blaren lopen. De contrefrots worden uitsluitend van kunststof gemaakt en bekleed met het mooiste en zachtste leer. Een hielstuk wordt ook wel een contrefort genoemd.

-2. Leder voetbed;

Een leder voetbed is belangrijk voor het looppatroon van kinderen, daarnaast heeft leder de eigenschap goed vocht op te nemen. Dit is belangrijk omdat kinderen door het spelen transpireren maar vaak wel 1 paar schoenen hebben zodat ze dagelijks gedragen moeten worden. Niemand vindt het tenslotte fijn op vochtige schoenen te lopen. Het voetbed van een Romagnoli kinderschoen is nooit extreem voorgevormd. Dit is omdat de schoenen ook ''gezwaaid'' worden. Dit betekend dat de schoenen helpen met het ontwikkelen van het perfecte looppatroon. 

-3. Lederen schoenen;

Alle Romagnoli kinderschoenen die Wilmo verkoopt zijn volledig gemaakt van leder. Leder is stevig en neemt goed vocht op. Daarnaast is het duurzaam en dus goed te onderhouden.

-4. Rubberen loopzolen;

Rubber is soepel en loopt dus lekker zonder dat kinderen het gevoel hebben dat de schoenen een belemmering zijn. Daarnaast zijn de loopzolen van Romagnoli zogenaamd ‘’gezwaaid’’. Dit betekend dat door het patroon van de loopzolen ervoor zorgt dat uw kind zijn voetjes beter wegzet tijdens het lopen. Daarnaast hoeft het voetbed niet extreem dik en stevig te zijn door deze ontwikkeling.  

-5. Afgewerkte schoenen;

Alle schoenen van Romagnoli zien er altijd super uit! Romagnoli maakt uitsluitend gebruik van mooi en zachter leersoorten, dit zie je ook direct aan de schoenen. Doordat Romagnoli uitsluitend gebruik maakt van luxe leersoorten zitten de schoenen direct comfortabel voor uw zoon of dochter. 

Romagnoli kinderschoenen | leuke meisjesschoenen Romagnoli kinderschoenen | leuke meisjesschoenen


Geschiedenis van Romagnoli kinderschoenen


Het merk Romagnoli ontstaat in 1968, uitgevonden door Franco Romagnoli afkomstig uit een streek, de Marken, waar schoenen ambachtelijk produceren nog een roeping is. Romagnoli staat voor kwaliteit en vakmanschap dat zie je dan ook terug in alle collecties die Romagnoli heeft gemaakt. Romagnoli doorloopt ieder seizoen precies hetzelfde proces om tot een mooie, leuke goede, stevige en goed ondersteunende kinderschoen te komen. Daarnaast wordt alleen maar gebruikt van de allerbeste materialen aangezien dat de basis is van een goede, stevige en mooi uitziende kinderschoen is. Ieder stukje materiaal wat wordt gebruikt, wordt nauwkeurig gecontroleerd door de vakkundige en ambachtelijke medewerkers van Romagnoli. Romagnoli is ondertussen een wereldwijd bekend merk dat gespecialiseerd is in het maken van kinderschoenen. 

Romagnoli kinderschoenen | eerste loop schoenen voor meisjes Romagnoli kinderschoenen | eerste loop schoenen voor jongens

Koop Romagnoli online bij Wilmo


MEER DAN ALLEEN ROMAGNOLI SCHOEISEL VOOR UW KIND


In onze kinderschoenenwinkel kunt u veel meer vinden dan alleen Romagnoli. U kunt bij ons terecht voor alle soorten schoenen, slippers en sandalen. Ons vakkundig personeel kan u advies geven over de wijdte en de breedte van kinderschoenen, maatadvies geven, onderhoudsadvies, tips over het kopen van schoenen en over de groei van de kindervoetjes. Naast het merk Romagnoli vindt u onder andere de volgende merken bij ons voor uw kinderen:

Onze kinderschoen merken:

 


BESTEL EENVOUDIG IN DE WEBSHOP OF KOM LANGS


U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen in onze webshop. Kom ook eens een kijkje nemen in onze winkel en kom samen met uw kinderen Romagnoli schoenen passen. U vindt ons op de Rat Verleghstraat 16 in het Stada winkelcentrum te Breda. Voor vragen of meer informatie kunt u bellen naar 076-5420670

Ons vakkundig personeel kan u advies geven over de wijdte en de breedte van kinderschoenen, maatadvies geven, onderhoudsadvies, tips over het kopen van schoenen en over de groei van de kindervoetjes.