Red Rag kinderschoenen

Red Rag kinderschoenenGoede en stevige schoenen vinden wij erg belangrijk daarom zijn wij ook zo tevreden met het merk Red Rag. Bij Wilmo vindt u naast Red Rag een breed aanbod in kinderschoenen van de beste topmerken! Kindervoeten groeien snel en zijn continu in ontwikkeling, daarom zijn goede schoenen voor kinderen met een goed voetbed essentieel. Bekijk onze nieuwste collectie comfortabele en stoere Red Rag kinderschoenen in onze webshop of kom langs in onze winkel in Breda. Indien u langskomt in onze winkel, voorzien wij uw kinderen natuurlijk van persoonlijk advies.


Red Rag: De uitdagende Nederlandse kinderschoenen


Bij de productie van de uitgesproken Red Rag kinderschoenen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste en sterkste materialen! Alle Red Rag jongens en meisjes schoenen zien er dan ook altijd goed, netjes en afgewerkt uit. Daarnaast heeft Red Rag sinds het jaar 2014 de hielstukken aanzienlijk verbeterd. Dit is een doorslaand succes! De Red Rag kinderschoenen zijn een stuk steviger geworden en gaan aanzienlijk langer mee.

Red Rag kinderschoenen Red Rag kinderschoenen


Red Rag Sneakers


U kunt onze Red Rag sneakers eenvoudig online kopen en bestellen maar u bent ook 7 dagen per week welkom in onze winkel in Breda. Hier hebben wij een diverse assortiment en uitgebreide collectie sneakers van Red Rag en andere alle andere topmerken voor kinderen. Al onze sportieve Red Rag sneakers zijn scherp en laag geprijsd, natuurlijk krijgt u wel gewoon de maximale service op de topschoenen van Red Rag.

Red Rag sneakers Red Rag sneakers


Red Rag Veterschoenen


U heeft bij Wilmo altijd een grote keuze aan Red Rag veterschoenen die u online kunt bestellen en natuurlijk in onze winkel goed kunt komen passen. We hebben een groot aanbod veterschoenen van Red Rag en andere top kinderschoen merken in ons assortiment. De hippe-, uitgesproken- en stevige Red Rag veterschoenen hebben we verkrijgbaar voor jongens en meisjes.

Red Rag veterschoenen Red Rag veterschoenen


De 5 voordelen Red Rag kinderschoenen


-1. Stevig hielstuk;

Een stevig hielstuk is samen met een ledere, stevig en voorgevormd voetbed het belangrijkste onderdeel van een goede kinderschoen.

-2. Leder voetbed;

Een leder voetbed is belangrijk voor het looppatroon van kinderen, daarnaast heeft leder de eigenschap goed vocht op te nemen. Dit is belangrijk omdat kinderen door het spelen transpireren maar vaak wel één paar schoenen hebben zodat ze dagelijks gedragen moeten worden. Niemand vindt het tenslotte fijn op vochtige schoenen te lopen!

-3. Lederen schoenen;

Alle Red Rag kinderschoenen die Wilmo verkoopt zijn volledig gemaakt van leder. Leder is stevig, vormt naar de voeten en neemt goed vocht op!

-4. EVA rubberen loopzolen;

EVA rubber is soepel en loopt dus lekker zonder dat kinderen het gevoel hebben dat de schoenen een belemmering zijn.

-5. Afgewerkte schoenen;

Alle schoenen van Red Rag zien er altijd super uit, zijn erg stevig en ook nog eens van de beste materialen gemaakt zijn. 


Red Rag zomercollectie

Red Rag Sandalen

We hebben altijd een ruime keuze aan sandalen van het merk Red Rag. De sandalen van Red Rag zijn verkrijgbaar met een dichte- en open neus. De sandalen van Red Rag met dichte neus zijn perfect voor de kinderen die veel (ruw) buiten spelen omdat de tenen dan goed beschermd zijn. De traditionele-, stoere sandalen met open tenen zijn naast stevig ook super hip en een aanvulling voor iedere kledingkast! We hebben sandalen van Red Rag in voorraad voor jongens en meisjes die we snel kunnen bijbestellen als we een bepaalde maat niet meer op voorraad hebben.

Red Rag sandalen open teen Red Rag sandalen open teen
Red Rag sandalen dichte neus Red Rag sandalen dichte neus

Red Rag Teen slippers (bandje om de hiel)

We hebben van Red Rag ook altijd een brede collectie teen slippers. Het mooie van de Red Rag teenslippers is dat er een bandje aan de achterkant van het hielbeen zit. Hierdoor kunnen kinderen (jongens en meisjes) de slippers net zo stevig als een sandaal dragen. Daarnaast kunnen de slippers versteld worden waardoor ze nagenoeg voor ieder kind perfect aansluiten! De zomerse slippers van Red Rag worden in diverse kleuren en varianten gemaakt. Ieder seizoen worden er dan ook nieuwe modellen gefabriceerd.

Red Rag teen slippers met bandje Red Rag teen slippers met bandje


Geschiedenis van Red Rag


De geschiedenis van het Nederlandse merk Red Rag begint in 2006, Red Rag is het broertje van Lumberjack en Develab. Develab is de goedkopere variant van Lumberjack kinderschoenen maar moesten wel tegen een stootje kunnen. Red Rag is de duurdere en meest uitgesproken variant van de 3. In de loop der jaren werd het merk Lumberjack kleiner en het aandeel Develab en Red Rag groter. Develab en Red Rag werden steeds grotere merken die steeds bekender werden onder het kinderschoenen kopende publiek. Tot op de dag van vandaag is Red Rag nog steeds één van grootste merken van Wilmo die zich ieder seizoen weet te vernieuwen en niet onbelangrijk verbeteren!


MEER DAN ALLEEN RED RAG SCHOEISEL VOOR UW KIND


In onze kinderschoenenwinkel kunt u veel meer vinden dan alleen Red Rag. U kunt bij ons terecht voor alle soorten schoenen, slippers en sandalen. Ons vakkundig personeel kan u advies geven over de wijdte en de breedte van kinderschoenen, maatadvies geven, onderhoudsadvies, tips over het kopen van schoenen en over de groei van de kindervoetjes. Naast het merk Red Rag vindt u onder andere de volgende merken bij ons voor uw kinderen:

Onze kinderschoen merken:

 


BESTEL EENVOUDIG IN DE WEBSHOP OF KOM LANGS


U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen in onze webshop. Kom ook eens een kijkje nemen in onze winkel en kom samen met uw kinderen Red Rag schoenen passen. U vindt ons op de Rat Verleghstraat 16 in het Stada winkelcentrum te Breda. Voor vragen of meer informatie kunt u bellen naar 076-5420670

Ons vakkundig personeel kan u advies geven over de wijdte en de breedte van kinderschoenen, maatadvies geven, onderhoudsadvies, tips over het kopen van schoenen en over de groei van de kindervoetjes.