Teva sandalen en slippers

Teva sandalen voor kinderenGoede en stevige schoenen vinden wij erg belangrijk daarom zijn wij ook zo tevreden met het merk Teva. Bij Wilmo vindt u naast Teva een breed aanbod in kinderschoenen van de beste topmerken! Kindervoeten groeien snel en zijn continu in ontwikkeling, daarom zijn goede schoenen voor kinderen met een goed voetbed essentieel. Bekijk onze nieuwste collectie comfortabele en stoere Teva kinderschoenen in onze webshop of kom langs in onze winkel in Breda. Indien u langskomt in onze winkel, voorzien wij uw kinderen natuurlijk van persoonlijk advies.


Teva water sandalen en slippers


Teva sandalen koop je eenvoudig en snel bij Wilmo! Wilmo verkoopt sinds 2013 het merk Teva. Teva verkoopt naast kindersandalen ook dames- en herensandalen en slippers. Teva staat voor avontuur, stoer en protectie! Teva is één van de bekendste merken ter wereld op het gebied van sandalen en slippers. Naast dat nagenoeg iedere Teva te gebruiken is als watersandaal, zij het daadwerkelijk goed ondersteunende sandalen en slippers. Ieder jaar komt Teva weer met enorm veel nieuwe modellen en ieder jaar worden de modellen leuker! Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de dames en heren. Bekende modellen die wij verkopen zijn: Hurricane, Tanza, Tirra, Bensoms en Kayenta. Teva valt over het algemeen vrij groot. Er zit veel verschil in de breedte maten. Het ene model van Teva valt heel smal en het andere model weer vrij breed.

Teva sandalen voor kinderen


Teva watersandalen


Teva watersandalen koopt u in onze winkel in Breda. Hier bieden wij een groot, breed en trendy assortiment aan in diverse watersandalen voor jongens en meisjes. De Teva watersandalen is footwear waarmee je de hele wereld kunt verkennen! De Teva watersandalen brengen jou in stijl (en comfortabel) door iedere oppervlakte, of het nou een waterig, zanderig of stenen ondergrond is! 

Teva sandalen voor kinderen


Teva niet online


Helaas kunnen wij Teva niet online aanbieden. Simpelweg omdat er teveel verschil in maten is. Om u goed te kunnen adviseren vragen wij u langs te komen in onze winkel. Hier bieden wij een ruim assortiment vrolijke kleurige en hippe sandalen aan en kunnen we u goed helpen met het vinden van de best passende Teva. Of het nou voor de kleine voetjes of de grote voeten is, de smalle voet of de brede voet. er is altijd een model bij die bij de voeten past. Wij verkopen de water sandalen vanaf schoenmaat 19 t/m schoenmaat 42.


De 5 voordelen van Teva sandalen en slippers


-1. Waterafstotend;

Alle modellen van Teva die wij verkopen zijn gemaakt van een EVA rubber of kunststof en dus waterafstotend. Je kan er dus prima mee in en door het water lopen wat enorm praktisch is voor kinderen. Kinderen kunnen er dus heerlijk op buiten en in het water spelen. Vaak worden de Teva sandalen en slippers ook gebruikt voor onder de douche op de camping en in de zee!

-2. Voetbed;

Alle Teva modellen zijn voorzien van een goed voetbed waar kinderen een hele dag verantwoord op mogen lopen. Lekker gezond dus voor de voetjes! Het voetbed is zo gemaakt dat kinderen er pijnvrij een flink stuk op kunnen lopen, de sandalen worden niet voor niets wandelsandalen genoemd.

 -3. Pasvorm;

Vrijwel alle Teva modellen vallen aan de grote kant, helaas is dit geen bindend advies omdat alle modellen van Teva anders uitvallen. Daarnaast zijn de bandjes van de sandalen meestal aan de lange kant, natuurlijk kunnen wij deze precies op maat (custom made) maken in onze winkel in Breda.

 -4. Soepel;

Alle Teva modellen die wij verkopen zijn gemaakt van zeer buigzaam en soepel materiaal wat ervoor zorgt dat de sandalen niet ingelopen hoeven worden en kinderen de sandalen direct lekker vinden zitten.

 -5. Loopzolen;

De loopzolen van Teva zijn gemaakt van EVA rubber wat erg stevig, waterafstotend en enorm soepel is.


Teva Tirra sandalen


Teva Tirra sandalen voor meisjes Teva Tirra sandalen voor meisjes Teva Tirra sandalen voor meisjes

De Tirra water sandalen van Teva is een mooi smal model voor meisjes. Omdat de sandaal voorzien is van 3 verstelbare banden is dit een uitermate geschikt model voor smalle voeten. Dit model wordt dan ook veel verkocht aan meiden die een smalle voet hebben met een lage wreef. Dit bekende model van Teva loopt direct lekker bij de eerste keer dat de sandaal gepast wordt. Dit komt omdat de sandaal gemaakt is van een soepel (maar toch slijtvast) EVA rubber materiaal. De bandjes worden gemaakt van een zacht materiaal waardoor de bandjes niet gaan snijden in de voet. De Teva Tirra sandalen worden in allerlei kleurrijke en trendy kleuren gemaakt waar Teva ieder jaar nieuwe kleuren aan toevoegt. Natuurlijk hebben we in onze winkel in Brede een breed scala een kleuren en maten.

Teva Tirra sandalen op maat maken

Omdat we de Tirra sandalen al jaren verkopen hebben we enorm veel ervaring in het op maat maken van deze watersandalen. We kunnen in onze winkel de bandjes precies op maat van de voeten van uw dochter maken.

 


Teva Hurricane sandalen


Teva Hurricane sandalen voor meisjes Teva Hurricane sandalen voor jongens Teva Hurricane sandalen voor kinderen

De Teva Hurricane sandalen is het bekendste model voor de ‘’kleinste’’ onder ons. Dit model wordt namelijk al vanaf maat 18(!) gemaakt. Het model wordt zowel in jongens en meisjes kleuren gemaakt. Ieder jaar maakt Teva weer mooie nieuwe kleurtjes maar de oude blijven lang geproduceerd worden. Omdat dit model enorm goed verstelbaar is kan het gedragen worden kan nagenoeg ieder kind dit model verantwoord en comfortabel dragen. De 3 verstelbare bandjes worden gemaakt van een zacht materiaal waardoor de bandjes niet gaan snijden in de voet.

Teva Hurricane sandalen op maat maken

Bij smalle voeten moeten de bandjes vaak wel ingekort worden, deze bandjes kunnen wij natuurlijk onzichtbaar inkorten in onze winkel in Breda.

 


Teva Tanza sandalen


Teva Tanza sandalen voor jongens Teva Tanza sandalen voor jongens Teva Tanza sandalen voor jongens

De Teva Tanza sandalen zijn de(!) sandalen voor stoere en ondernemende jongens! Omdat het voetbed goed voorgevormd en zacht is loopt uw jongeman er weer trendy en comfortabel bij. De Tanza watersandaal is voorzien van 3 klittenband sluitingen. Hierdoor is het mogelijk de sandaal altijd perfect aan te laten sluiten. De bandjes worden gemaakt van een zacht materiaal waardoor de bandjes niet gaan snijden in de voet. Net als alle andere Teva sandalen die wij verkopen zijn deze 100% waterbestendig. Hierdoor wordt het dus mogelijk om met deze watersandalen door het water heen te lopen, zelfs door de zoute zee!

Teva Tanza sandalen op maat maken

Net als alle andere Teva’s, is het bij de Tanza sandalen ook mogelijk om de bandjes perfect op de voet van uw zoon aan te passen in onze winkel in Breda.


Geschiedenis van Teva


Het idee van de eerste Teva sandaal dateert uit 1984 en is bedacht door Mark Thatcher een Grand Canyon River Guide die bepaalde ideeën had hoe perfecte waterschoen er uit moest zien. Hiermee had Mark Thatcher de wereldprimeur met de eerste sport sandaal. De eerste paren werden verkocht aan een paar bevriende riviergidsen. Zij waren zo enthousiast over deze nieuwe unieke sandalen met een enkelbandje dat deze in een rap tempo zeer populair werden onder de riviergidsen.


MEER DAN ALLEEN TEVA SCHOEISEL VOOR UW KIND


In onze kinderschoenenwinkel kunt u veel meer vinden dan alleen Teva. U kunt bij ons terecht voor alle soorten schoenen, slippers en sandalen. Ons vakkundig personeel kan u advies geven over de wijdte en de breedte van kinderschoenen, maatadvies geven, onderhoudsadvies, tips over het kopen van schoenen en over de groei van de kindervoetjes. Naast het merk Teva vindt u onder andere de volgende merken bij ons voor uw kinderen:

Onze kinderschoen merken:

 


BESTEL EENVOUDIG IN DE WEBSHOP OF KOM LANGS


U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen in onze webshop. Kom ook eens een kijkje nemen in onze winkel en kom samen met uw kinderen Teva schoenen passen. U vindt ons op de Rat Verleghstraat 16 in het Stada winkelcentrum te Breda. Voor vragen of meer informatie kunt u bellen naar 076-5420670

Ons vakkundig personeel kan u advies geven over de wijdte en de breedte van kinderschoenen, maatadvies geven, onderhoudsadvies, tips over het kopen van schoenen en over de groei van de kindervoetjes.