Twins en Trackstyle jongensschoenen en meisjesschoenen

Twins en Trackstyle kinderschoenenGoede en stevige schoenen vinden wij erg belangrijk daarom zijn wij ook zo tevreden met het merk Twins en Trackstyle. Bij Wilmo vindt u naast Twins en Trackstyle een breed aanbod in kinderschoenen van de beste topmerken! Kindervoeten groeien snel en zijn continu in ontwikkeling, daarom zijn goede schoenen voor kinderen met een goed voetbed essentieel. Bekijk onze nieuwste collectie comfortabele en stoere Twins en Trackstyle jongensschoenen en meisjesschoenen in onze webshop of kom langs in onze winkel in Breda. Indien u langskomt in onze winkel, voorzien wij uw kinderen natuurlijk van persoonlijk advies.

Koop Twins&Trackstyle online bij Wilmo


Trackstyle en Twins kinderschoenen


Twins korte meisjeslaarsjes Twins lage meisjes sneakers

Twins en Trackstyle zijn één van de grootste merken van Nederland. Bekendste eigenschap: De stevige schoenen die allemaal in breedtematen te verkrijgen zijn!

De merken hebben schoenen vanaf wijdte 2,5 en tot en met 5,5 (Natuurlijk niet ieder model is te verkrijgen in het extreem smal en/of extreem breed).

Twins en Trackstyle worden ontworpen in Nederland en geproduceerd in de beste fabrieken van Europa en Indonesië. Het merk Twins wordt uitsluitend gebruikt bij de meisjesschoenen en Trackstyle uitsluitend voor jongensschoenen.


4 voordelen van Twins en Trackstyle kinderschoenen


Trackstyle lage onverslijtbare sneakers Trackstyle verantwoorde sportschoenen

- 1. Stevige hielstukken;

Trackstyle en Twins maken uitsluitend gebruik van stevige hielstukken (contreforts). Dit is erg belangrijk aangezien een stevige contrefort het hielbeen van uw kind weer mooi recht zet. Natuurlijk is het wel belangrijk om de schoenen in te lopen aangezien een harde contrefort blaren kan opleveren!

- 2. Volledig leder;

Alle Trackstyle en Twins kinderschoenen die Wilmo verkoopt zijn voorzien van een leder binnenvoeren en buitenvoering. Het voordeel van leder is dat het erg stevig is en goed vocht opneemt. Dit laatste is belangrijk omdat kinderen door het spelen transpireren maar vaak wel 1 paar schoenen hebben zodat ze dagelijks gedragen moeten worden. Niemand vindt het tenslotte fijn op vochtige schoenen te lopen!

- 3. Rubberen loopzolen;

Rubberen loopzolen zijn erg stevig, slijtvast en lekker buigzaam. De loopzolen van Trackstyle en Twins hoeven daarom nagenoeg niet in gelopen te worden! Daarnaast zijn bijna alle modellen van de merken voorzien van stevige stootneuzen.

- 4. Verkrijgbaar in breedtematen/wijdtematen;

Iedere schoen van Twins en Trackstyle is voorzien van een eigen wijdtemaat, hier hechten de merken enorm veel waarde aan. De smalste wijdtemaat die Trackstyle en Twins gebruiken is wijdte 2,5 en de wijdste wijdtemaat is wijdte 5,5. De meeste modellen worden geleverd in wijdtemaat 3,5.


Geschiedenis van Trackstyle en Twins


Trackstyle lage schoenen met klittenband Twins hippe sneakers met patches

Wilmo en Trackstyle en Twins zijn al partners sinds de oprichting van de merken. We verkopen van deze leverancier ook de merken Braqeez en Bunnies JR.

De geschiedenis van Trackstyle en Twins stamt uit 1839, toen Emiel en Ton van Gastel een fabriek starten met de focus op kinderschoenen voor een leeftijd van 15 jaar. De van Gastel Group, hieronder vallen ook de huidige merken: Bunnies en Braqeez.

In 1962 hebben Jan, Emanuel, Joseph, Emiel en Ton van Gastel hun krachten gebundeld en hebben binnen de huidige fabriek uitgebreid naar een extra merk onder de naam Beniamino. In 1988 hebben Marcel en Sjef van Gastel de leiding in handen gekregen en besloten de merken in hoog tempo uit te breiden. Twins en Trackstyle hebben altijd een aantal ongewijzigde kenmerken gehad net al de rest van de merken in de van Gastel Group: Goed en scherp geprijsd, vrolijke schoenen en met name kwaliteit.

Koop Twins&Trackstyle online bij Wilmo


Meer dan alleen Twins en Trackstyle schoeisel voor uw kind


Twins extra smalle schoenen Trackstyle extra brede schoenen

In onze kinderschoenenwinkel kunt u veel meer vinden dan alleen Twins en Trackstyle. U kunt bij ons terecht voor alle soorten schoenen, slippers en sandalen. Ons vakkundig personeel kan u advies geven over de wijdte en de breedte van kinderschoenen, maatadvies geven, onderhoudsadvies, tips over het kopen van schoenen en over de groei van de kindervoetjes. Naast de merken Twins en Trackstyle vindt u onder andere de volgende merken bij ons voor uw kinderen:

Onze kinderschoen merken:

 


BESTEL EENVOUDIG IN DE WEBSHOP OF KOM LANGS


U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen in onze webshop. Kom ook eens een kijkje nemen in onze winkel en kom samen met uw kinderen Twins en Trackstyle schoenen passen. U vindt ons op de Rat Verleghstraat 16 in het Stada winkelcentrum te Breda. Voor vragen of meer informatie kunt u een WhatsApp bericht sturen 06 131 42 726

Ons vakkundig personeel kan u advies geven over de wijdte en de breedte van kinderschoenen, maatadvies geven, onderhoudsadvies, tips over het kopen van schoenen en over de groei van de kindervoetjes.