Shoesme kinderschoenen

Shoesme kinderschoenen

Goede en stevige schoenen vinden wij erg belangrijk daarom zijn wij ook zo tevreden met het merk Shoesme. Bij Wilmo vindt u naast Shoesme een breed aanbod in kinderschoenen van de beste topmerken! Kindervoeten groeien snel en zijn continu in ontwikkeling, daarom zijn goede schoenen voor kinderen met een goed voetbed essentieel. Bekijk onze nieuwste collectie comfortabele en stoere Shoesme kinderschoenen in onze webshop of kom langs in onze winkel in Breda. Indien u langskomt in onze winkel, voorzien wij uw kinderen natuurlijk van persoonlijk advies.

Shoesme en Wilmo zijn al partners sinds de oprichting van Shoesme in 1999. Shoesme in ondertussen uitgegroeid tot één van Nederlands bekendste kinderschoenmerken. Shoesme kinderschoenen zijn bekend geworden door zijn leuke ontwerpen, goede pasvorm en soepele maar toch stevige schoentjes.

Koop Shoesme online bij Wilmo


Shoesme babyschoenen


Shoesme baby-proof

De babyschoenen van Shoesme zijn dus zoals in de video te zien geschikt voor baby's die kruipen en net beginnen met staan. De speciale antislip zooltjes zijn voorzien van kleine ''nopjes'' die ervoor zorgen dat uw kleintje niet uit kan glijden. Hierdoor krijgt hij/zij meer vertrouwen en durven ze net wat sneller de eerste stapjes los te zetten. 

De schoentjes worden van zacht en soepel leer gemaakt waardoor ze aanvoelen als een slofje. Hierdoor worden de schoentjes niet als een belemmering gezien en zullen ze eerder geaccepteerd worden door de kleine man of dame.

Een andere (vaak vergeten) eigenschap waarvoor de schoentjes dienen is dat uw kleintje moet leren schoentjes aan te hebben. Veel baby's vinden het niks om iets aan hun voetjes te hebben, ook geen sokjes. Maar kinderen kunnen natuurlijk niet iedere dag op de blote voeten ''door het leven''. Hiervoor hebben ze schoentjes nodig. De schoenen leren uw kleintje dat er momenten zijn dat de schoenen aan moeten, hierdoor wordt de volgende stap: de eerste loopschoentjes een stuk minder groot. 

Deze schoentjes zijn aan te bevelen van:
Leeftijd: 10 maanden tot 1,5 jaar.  

Zodra uw kleintje stapjes goed en stevig kan oversteken van de ''bank naar de salontafel'' kunt u naar de eerste loopschoenen.

Shoesme babyschoenen Shoesme babyschoenen


Shoesme eerste loop schoenen


Shoesme extreme-flex en Run-flex

Zoals je op de video kunt zien zijn deze schoenen ''extreem flexibel''. Hierdoor zijn de schoentjes geschikt voor kinderen die net- of nog niet niet loslopen (eerste loopschoentjes). Nog niet te zwaar natuurlijk omdat uw kleintje natuurlijk de schoentjes nog steeds niet als een belemmering mag ondervinden. 

Deze schoentjes geven net als de babyschoenen nog niet de volledige steun, dit komt omdat een te zwaar schoentje in deze fase eerder als vervelend dan een toevoeging wordt gezien door uw dreumes. 

Vaak wordt deze schoen nog gemaakt van ongeveer dezelfde leersoorten als de babyschoenen waardoor ze nog niet duurzaam zijn. Houdt er dus rekening mee dat deze groep vaak volledig afgesleten wordt door uw kleintje ;).

Deze schoentjes zijn aan te bevelen van:
Leeftijd: 1 jaar tot 2 jaar.  

Zodra uw kleintje de kamer goed en zelfverzekerd rond kan lopen kunt u beter een stevige schoen uitkiezen ''de straatschoentjes''. 

Shoesme eerste loopschoenen Shoesme eerste loopschoenen
Shoesme eerste loopschoenen | Run flex Shoesme eerste loopschoenen | Run flex


Stevige kinderschoenen


Shoesme walk-proof

Deze zool is ontwikkeld voor uw kleine die al een tijdje goed losloopt. Het is een soepele, buigzame maar toch stevige zooltjes en geeft u kleine alle ruimte om lekker te rennen en spelen. Vaak zijn deze zolen ook voorzien van een rubberen kruipneus, het voordeel hiervan is dat de schoen goed beschermd wordt wanneer u kleine kruipt of op de knietjes speelt.

Deze schoentjes zijn aan te bevelen van:
Leeftijd: 1,5 jaar tot 3,5 jaar.  

Shoesme stevige kinderschoenen Shoesme stevige kinderschoenen


De 4 voordelen van Shoesme kinderschoenen


-1. Soepel schoentjes

Omdat Shoesme gebruikt maakt van mooie soepele leersoorten lopen de schoenen enorm fijn voor kinderen. De schoenen worden niet gezien als een belemmering en de kinderen kunnen hier prettig en zonder blaren te lopen op voorruit. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg licht. 

-2. Flexibele hielstukken;

Naast het feit dat de schoenen van soepel leer gemaakt worden, wordt er gebruik gemaakt van stevige- maar toch flexibele hielstukken. Een hielstuk (contrefort) is een belangrijk onderdeel van kinderschoenen aangezien het hielstuk het hielbeen van kinderen in een mooie rechte positie zet en houdt.

-3. Leder voetbed;

Shoesme maakt gebruik van leder beklede voetbedden die mooi naar de voet vormen. Leder heeft daarnaast de eigenschap goed vocht op te nemen. Dit is belangrijk omdat kinderen door het spelen transpireren maar vaak wel één paar schoenen hebben zodat ze dagelijks gedragen moeten worden. Niemand vindt het tenslotte fijn op vochtige schoenen te lopen.

-4. Flexibele rubberen loopzolen;

Rubber is stevig, loop direct fijn omdat het soepel is en is duurzaam. Dit zijn allemaal eigenschappen die voor kinderschoenen naast fijn ook erg belangrijk zijn. Er zijn een hele boel schoenen van Shoesme die ook nog eens voorzien zijn van een kruipneus. Deze beschermt de schoentjes zodra zoon of dochter over de grond speelt of remt met een loopfietsje. 

Shoesme sandalen Shoesme kinderlaarsjes

Koop Shoesme online bij Wilmo


MEER DAN ALLEEN SHOESME SCHOEISEL VOOR UW KIND


In onze kinderschoenenwinkel kunt u veel meer vinden dan alleen Shoesme. U kunt bij ons terecht voor alle soorten schoenen, slippers en sandalen. Ons vakkundig personeel kan u advies geven over de wijdte en de breedte van kinderschoenen, maatadvies geven, onderhoudsadvies, tips over het kopen van schoenen en over de groei van de kindervoetjes. Naast het merk Shoesme vindt u onder andere de volgende merken bij ons voor uw kinderen:

Onze kinderschoen merken:


BESTEL EENVOUDIG IN DE WEBSHOP OF KOM LANGS


U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen in onze webshop. Kom ook eens een kijkje nemen in onze winkel en kom samen met uw kinderen Shoesme schoenen passen. U vindt ons op de Rat Verleghstraat 16 in het Stada winkelcentrum te Breda. Voor vragen of meer informatie kunt u een WhatsApp bericht sturen 06 131 42 726

Ons vakkundig personeel kan u advies geven over de wijdte en de breedte van kinderschoenen, maatadvies geven, onderhoudsadvies, tips over het kopen van schoenen en over de groei van de kindervoetjes.