Yellow Cab kinderschoenen

Yellow Cab kinderschoenenGoede en stevige schoenen vinden wij erg belangrijk daarom zijn wij ook zo tevreden met het merk Yellow Cab. Bij Wilmo vindt u naast Yellow Cab een breed aanbod in kinderschoenen van de beste topmerken! Kindervoeten groeien snel en zijn continu in ontwikkeling, daarom zijn goede schoenen voor kinderen met een goed voetbed essentieel. Bekijk onze nieuwste collectie comfortabele en stoere Yellow Cab kinderschoenen in onze webshop of kom langs in onze winkel in Breda. Indien u langskomt in onze winkel, voorzien wij uw kinderen natuurlijk van persoonlijk advies.


Yellow Cab kinderschoenen


Wilmo verkoopt al vanaf 1998 het merk Yellow Cab. Yellow Cab is dus een oude bekende voor Wilmo. Naast kinderschoenen verkopen we ook dames en herenschoenen van Yellow Cab. Yellow cab is één van de weinge merken die echt een eigen gezicht heeft. Vaak ogen de schoenen super stoer, stevig en robuust. Dit komt ook omdat er vaak gebruik wordt gemaakt van autobanden op de schoenen! Naast dat de schoenen er robuust uitzien zijn ze ook daadwerkelijk ‘’robuust’’. Erg stevige kinderschoenen dus!

Yellow Cab kinderschoenen Yellow Cab kinderschoenen


De 4 voordelen van Yellow Cab kinderschoenen


-1. Brede leesten;

Het voordeel van Yellow Cab is dat ze voorzien zijn van brede leesten. Van alle merken (die een goede prijs/kwaliteit garantie hebben) is Yellow Cab één van de weinigen die zich specialiseert in de brede leesten. Een brede leest is natuurlijk ideaal voor kinderen met steunzolen!

-2. Leersoorten;

Yellow Cab maakt uitsluitend gebruik van stevige maar toch soepele leersoorten. De schoenen zijn dus ondersteunend maar lopen wel direct lekker!

-3. Volledig leer gevoerd;

Alle modellen van Yellow Cab die wij verkopen zijn volledig leder bekleed. Het voordeel hiervan is dat het stevig is en goed vocht opneemt.

-4. Stootneus;

Nagenoeg ieder model van Yellow Cab is voorzien van een stevige EVA rubberen stootneus. Hierdoor zijn de schoenen speel-proof en gaan de schoenen lekker lang mee! 

Yellow Cab kinderschoenen Yellow Cab kinderschoenen


MEER DAN ALLEEN YELLOW CAB SCHOEISEL VOOR UW KIND


In onze kinderschoenenwinkel kunt u veel meer vinden dan alleen Yellow Cab. U kunt bij ons terecht voor alle soorten schoenen, slippers en sandalen. Ons vakkundig personeel kan u advies geven over de wijdte en de breedte van kinderschoenen, maatadvies geven, onderhoudsadvies, tips over het kopen van schoenen en over de groei van de kindervoetjes. Naast het merk Yellow Cab vindt u onder andere de volgende merken bij ons voor uw kinderen:

Onze kinderschoen merken:

 


BESTEL EENVOUDIG IN DE WEBSHOP OF KOM LANGS


U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen in onze webshop. Kom ook eens een kijkje nemen in onze winkel en kom samen met uw kinderen Yellow Cab schoenen passen. U vindt ons op de Rat Verleghstraat 16 in het Stada winkelcentrum te Breda. Voor vragen of meer informatie kunt u bellen naar 076-5420670

Ons vakkundig personeel kan u advies geven over de wijdte en de breedte van kinderschoenen, maatadvies geven, onderhoudsadvies, tips over het kopen van schoenen en over de groei van de kindervoetjes.