Braqeez kinderschoenen

Braqeez kinderschoenen

Goede en stevige schoenen vinden wij erg belangrijk daarom zijn wij ook zo tevreden met het merk Braqeez. Bij Wilmo vindt u naast Braqeez een breed aanbod in kinderschoenen van de beste topmerken! Kindervoeten groeien snel en zijn continu in ontwikkeling, daarom zijn goede schoenen voor kinderen met een goed voetbed essentieel. Bekijk onze nieuwste collectie comfortabele en stoere Braqeez kinderschoenen in onze webshop of kom langs in onze winkel in Breda. Indien u langskomt in onze winkel, voorzien wij uw kinderen natuurlijk van persoonlijk advies.

Koop Braqeez online bij Wilmo

Shop uw favoriete model van Braqeez / BQZ bij Wilmo

Stoere meisjes sneakers met patches Eerste jongensschoenen stevige neusjes

Wilmo verkoopt al vanaf 2009 het merk Braqeez, wordt ook vaak geschreven als BQZ en Brakkies (oude namen van het merk). Hieronder lichten we uit waarom wij een Braqeez fan zijn.

Braqeez najaar- en winterschoenen 2018

Wauw, ook dit (winter) seizoen heeft Braqeez weer een kleurrijke winter collectie staan. Natuurlijk lekker stevig, slijtvast maar ook super stoer! Voor de jongens zijn de half hoge schoenen met klittenband weer helemaal terug. Natuurlijk afgemaakt met een stevige kruipneus zodat de schoenen tegen een stootje kunnen. Deze schoenen van Braqeez zijn gemaakt op een EVA onderwerk, hierdoor zijn de schoenen lekker soepel maar toch slijtvast. 

Braqeez Kinderschoenen 418857

Braqeez Kinderschoenen 418857 617 cognac Braqeez Kinderschoenen 418857 629 blauw


Braqeez schoenen voor jongens en meisjes

Shop uw favoriete model van Braqeez / BQZ bij Wilmo


Bij de productie van Braqeez kinderschoenen wordt alleen maar gebruik gemaakt van de beste materialen van de beste producten. Het unieke kenmerk van Braqeez is de juiste prijs/kwaliteitsverhouding. Dit is ook de rede waarom wij fan zijn van Braqeez kinderschoenen.


4 voordelen van Braqeez


Neutrale, klassieke meisjesschoenen Stoere biker boots met patches voor meisjes

Er wordt bij de productie van Braqeez kinderschoenen alleen gebruik gemaakt van de beste materialen. Zo zijn alle modellen voorzien van:

- 1. Volledig stevig en leer gevoerd binnenwerk;

Een leder binnenvoering is tegen het transipireren van de voeten, het is stevig en vorm mooi naar de voeten waardoor het enorm comfortabel zit. 

- 2. Leer voetbed;

Een leder voetbed zorgt ervoor dat de voeten minder transpireren, zet de voeten in de juiste positie en zorgt ervoor dat de kinderen niet ''naast de schoenen gaan lopen''.

- 3. Stevig hielstuk (contrefort);

Een stevige contrefort zorgt ervoor dat het hielbeen mooi recht gezet (en gehouden) wordt. Let wel op: een stevig hielstuk moet wel ingelopen worden, dus het kan voorkomen dat er een blaar op de hiel gelopen wordt als de schoenen te snel te lang aangehouden worden.

- 4. EVA rubber loopzool;

Een EVA rubber loopzool is slijtvast en dan dus goed tegen een stootje, daarnaast is het lekker soepel en duurt het niet lang voordat het ingelopen is.

Shop uw favoriete model van Braqeez / BQZ bij Wilmo


Geschiedenis van Braqeez


Braqeez lage jongensschoenen stevige neuzen Soepele eerste loopschoenen voor meisjes

De geschiedenis van Braqeez stamt uit 1839, toen Emiel en Ton van Gastel een fabriek starten met de focus op kinderschoenen, de van Gastel Group. Hieronder vallen ook de huidige merken: Bunnies, Trackstyle en Twins.

In 1962 hebben Jan, Emanuel, Joseph, Emiel en Ton van Gastel hun krachten gebundeld en hebben binnen de huidige fabriek uitgebreid naar een extra merk onder de naam Beniamino. In 1988 hebben Marcel en Sjef van Gastel de leiding in handen gekregen en besloten het merk in hoog tempo uit te breiden. Op dit moment werd de naam gewijzigd naar de naam Brakkies. Later werd de naam omgedoopt naar Braqeez en BQZ. Braqeez heeft altijd een aantal ongewijzigde kenmerken gehad net al de rest van de merken in de van Gastel Group: Goed en scherp geprijsd, vrolijke schoenen en met name kwaliteit.

Koop Braqeez online bij Wilmo


MEER DAN ALLEEN BRAQEEZ SCHOEISEL VOOR UW KIND


Slijtvaste half hoge jongensschoenen Lieve, schattige meisjes laarsjes

In onze kinderschoenenwinkel kunt u veel meer vinden dan alleen Braqeez. U kunt bij ons terecht voor alle soorten schoenen, slippers en sandalen. Ons vakkundig personeel kan u advies geven over de wijdte en de breedte van kinderschoenen, maatadvies geven, onderhoudsadvies, tips over het kopen van schoenen en over de groei van de kindervoetjes. Naast het merk Braqeez vindt u onder andere de volgende merken bij ons voor uw kinderen:

Onze kinderschoen merken:


BESTEL EENVOUDIG IN DE WEBSHOP OF KOM LANGS


U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen in onze webshop. Kom ook eens een kijkje nemen in onze winkel en kom samen met uw kinderen Braqeez schoenen passen. U vindt ons op de Rat Verleghstraat 16 in het Stada winkelcentrum te Breda. Voor vragen of meer informatie kunt u bellen naar 076-5420670

Ons vakkundig personeel kan u advies geven over de wijdte en de breedte van kinderschoenen, maatadvies geven, onderhoudsadvies, tips over het kopen van schoenen en over de groei van de kindervoetjes.