Meisjesschoenen - GiGa - Jochie-Freaks

Meisjesschoenen - GiGa - Jochie-Freaks

Vind hier de leukste, sterkste en schattigste meisjesschoenen online. Bekijk of bestel hier onze...
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 139 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Jochie en Freaks babyschoenen en kinderschoenen

Jochie en Freaks | besteld u bij Wilmo kinderschoenen

Jochie&Freaks, sind 1951 garant voor vakmanschap

Shoes for kids - Fashion that fits


Bestel uw favoriete Jochie & Freaks babyschoenen en kinderschoenen online bij Wilmokinderschoenen.nl

Het Nederlandse merk Jochie & Freaks wordt geproduceerd in de beste fabrieken van Turkije. Jochie en Freaks maakt gebruikt van mooie soepele leersoorten en de beste mogelijke leesten voor Nederlandse kinderen. De schoenen van Jochie en Freaks zijn overwegend smal tot middel pasvorm. Hierdoor passen de schoenen dus vaak perfect bij kinderen die smalle voeten hebben. Alle Jochie & Freaks schoenen zijn afgewerkt met details die bij de schoen passen, denk aan gespen, riempjes en decoratieve studs.

Jochie en Freaks sinds 1951 garant voor vakmanschap


TIP VAN WILMO - Babyschoenen van Jochie en Freaks

Babyschoenen van Jochie en Freaks

De babyschoenen van Jochie & Freaks zijn gemaakt met de beste pasvorm die je voor kinderen die hun eerste stapjes (eerste loop schoenen / babyschoenen) proberen te zetten op de kinderschoenen markt.

Doordat de schoenen gemaakt zijn op de beste leesten zal je zien dat de schoenen nagenoeg altijd perfect aansluiten, ook bij kleintjes met de wat vollere/bollere voetjes. De sluiting van deze schoentjes is namelijk enorm goed aan te passen. Het mooie van de pasvorm babyschoenen van Jochie & Freaks is dat ze mooi genoeg ook passen bij kinderen die juist een stuk smallere voetjes hebben.

babyschoenen van Jochie en Freaks


Meisjesschoenen van Jochie en Freaks

Meisjesschoenen van Jochie en Freaks

Sandalen, sneakers, sportieve schoenen, bikerboots en laarsjes... Jochie en Freaks is HET merk op het gebied voor smalle meisjes voeten. Jochie en Freaks maakt alle schoenen met liefde voor hun product en dat zie je overal aan terug! Of je nu een stoere dochter of schattige dame hebt, de lieve strikjes, stoere studs, glimmende hartjes en trendy kleuren maken de schoenen voor iedere mooi.

Zoals gezegd, de schoenen van Jochie en Freaks worden overwegend smal gefabriceerd en is dus hierdoor het perfecte merk voor de Nederlandse markt, de meeste meisjes hebben namelijk een smalle voet. Daarnaast maakt Jochie en Freaks ook ieder seizoen een aantal modellen in een extreem smalle leest. De vakkundige medewerkers van Wilmo kunnen u dus altijd adviseren in een goed passende schoen. 

Meisjesschoenen van Jochie en Freaks


Jongensschoenen van Jochie en Freaks

Jongensschoenen van Jochie en Freaks

Of je nu opzoek bent naar een sportieve sandaal of een stoere winter boot voor uw zoon, Jochie en Freaks is HET merk in smalle schoenen voor jongens. Wilmo verkoopt hoofdzakelijk stoere, neutrale en toch hippe schoenen voor jongens van het merk Jochie en Freaks. Alle schoenen van Jochie en Freaks worden gemaakt van stevige rubberen onderwerken waardoor de schoenen goed tegen een stootje kunnen. Daarnaast worden enorm veel modellen van Jochie en Freaks gemaakt met rubberen- of kunststof neuzen die ervoor zorgen dat uw zoon ook een potje voetbal kan spelen zonder direct zijn nieuwe schoenen te slopen. 

De schoenen van Jochie en Freaks worden gefabriceerd met een middel tot smalle leest voor jongens. Omdat de meeste jongens in Nederland relatief smalle voeten hebben is Jochie en Freaks dus een perfecte pasvorm schoen voor uw zoon met smalle voeten. 

Jongensschoenen van Jochie en Freaks


Jochie en Freaks schoenen - SALE

Jochie en Freaks schoenen - SALE

Ieder seizoen proberen wij onze collectie te voorzien van nieuwe modellen van Jochie en Freaks in de outlet!

Bekijk onze outlet pagina eens en laat u verrassen met een leuk koopje.