Meer afbeeldingen

Hielspoor verhelpende sport halve inlegzolen

Artikelnummer: halve-hielspoor-inleg-zolen-sport

€ 24,95
Een moment geduld a.u.b. de beschikbare maten worden geladen.
Een moment geduld a.u.b. de beschikbare maten worden geladen.

Maatadvies nodig?


WhatsAPP ons met uw vragen: 

WhatsApp ons 06 - 131 42 726


Wilt u liever (eerst) een online advies op maat?


Beoordeel ons ook:

Deel dit product:

Productomschrijving

Wilmo anti-hielspoor inlegzolen

De lederen halve ‘’anti-hielspoor’’ zolen van Wilmo zijn speciaal door ons ontwikkelde lederen inlegzolen die effectief hielklachten verlichten. De lederen inlegzolen zijn voorzien van een goede hielontlasting onder het hielbeen en de te ver uitgerekte peesplaat (Plantar Fascia) of een klein scheurtje bij de aanhechting van het hielbeen door overbelasting, waar de ontsteking zit.

De anti-hielspoor lederen inlegzolen zijn uitermate geschikt in combinatie met fysio therapie of shock wave therapie. Ook is aan te bevelen de binnenzolen lang nadat de hielspoor is opgelost te dragen tijdens intensief gebruik (sporten, lange wandeling etc.) om te voorkomen dat u opnieuw last van hielspoor krijgt door overbelasting van de voeten.

Waarom halve hielspoor lederen inlegzolen?

Doordat onze speciaal ontwikkelde inlegzolen halve inlegzolen zijn, passen de zolen bijna in ieder type schoen PERFECT OM TE SPORTEN!). Dit komt omdat ze voorin de schoen geen ruimte innemen (bij de tenen). Ook komt de hiel t.o.v. de voorvoet iets omhoog waardoor de achilles en m.n. de aanhechting bij de hiel ontlast wordt.

Specificaties

EAN 7448149494435
Merk Wilmo
Materiaal EVA materiaal