Meer afbeeldingen

Witsel - Witte sneakers poetsen

Artikelnummer: witsel

€ 7,95
OF
Deel dit product:

Productomschrijving

Witte sneakers en schoenen opnieuw wit maken

Collonil Sneaker Combi White

Zie hier een video hoe dit product te gebruiken.

Onderhoud witte sneakers

- Allereerst is het belangrijk dat je sneakers goed onderhoud om het eerste vuil en vlekken tegen te gaan. Afhankelijk van het materiaal waarvan de schoenen gemaakt zijn heeft u daarvoor een kleurloze poets (mooie glad lederen schoenen) of kleurloze water- en vuilafstotende spray (ruwe leersoorten zoals suède, nubuck en canvas) voor nodig. Een beschermlaag zorgt er namelijk voor dat uw schoenen er langer netjes uit blijven zien en het materiaal waarvan de schoen gemaakt is goed verzorgt is.

Witte sneakers schoonmaken

- Door een beschermlaag over de schoen te maken kunt u schoenen namelijk gemakkelijker schoonmaken! Schoonmaken van glad lederen sneakers kan met water en zeep. Dit betekend dat als u een goede kwaliteit schoen heeft aangeschaft u de schoen kunt schoonmaken onder een stromende lauwe kraan met een schuursponsje en afwasmiddel (iets ontvettend). Zorg dat het afwasmiddel goed afgespoeld wordt om vlekken te voorkomen! Dit kunt u in de onderstaande video bekijken hoe Wilmo dit doet. Extra tip: Vervang de veters, geeft de schoen weer een super nieuwe en frisse uitstraling, uitwassen geeft namelijk niet het gewenste resultaat!

Witte sneakers verven

- Voordat u gaat beginnen met verven moet de verf EXTREEM goed geschud worden. Neem hier ook de tijd voor. De verf zit namelijk onderin het flesje. Is de verf niet goed geschud dekt hij niet goed. Dus: GOED SCHUDDEN!

- Nadat uw schoenen weer helemaal goed opgedroogd zijn (24uur) kunt u de schoenen weer netjes gaan witten! Zorg altijd dat de schoenen ‘’natuurlijk’’ drogen, dit betekend dus niet laten drogen op een verwarming. Hier droogt leder namelijk van uit. Leder witte sneakers zijn altijd geverfd, dit betekend dat er altijd een andere kleur onder de witte laag zit. Daarom is het van cruciaal belang dat u het juiste onderhoudsproduct gebruikt. Namelijk witsel! Witsel is een witte sneaker verf dit extreem goed dekt. Wilmo heeft jarenlang gezocht naar het beste product en heeft ondervonden dat deze het aller, aller beste werkt!

ALTIJD doseren, doseren en nog eens doseren

- Het allerbelangrijkste van werken met witsel is zoals u misschien al kunt raden: Doseren! Op het moment dat u teveel gebruikt zult u zien dat u de schoenen TE wit en TE gemaakt verft. Daarom altijd de gouden stelregel:

‘’beter 2 of 3 keer heel dun werken dan 1x veel te veel gebruiken voor het beste resultaat’’

Keuze: Extreem wit of natuurlijk wit

Op dit moment kunt u 2 dingen doen:

- Keuze 1: EXTREEM witte sneakers:

Wilt u uw sneakers extreem wit maken is de droogtijd het allerbelangrijkste. Laat uw sneakers na verven minimaal één uur drogen voordat uw sneakers volledig opgedroogd zijn. Nog niet tevreden met het resultaat? Gewoon nog een keer verven!

- Keuze 2 Natuurlijk witte sneakers:

Als witte schoenen ouder worden ‘’mogen’’ ze iets wat van het wit afwijken. Wij adviseren dan ook om de laatste stap (zoals hieronder nazorg van witte sneakers) te combineren met het verven van de sneakers. U gebruikt, zoals u ook in ons filmpje kan zien. ‘’Iets’’ teveel witsel. Nadat u de schoen volledig gewit heeft gebruikt u onze kleurloze crème direct daarna met een inwrijfborstel (zorg ervoor dat dit een schone is). Doordat u de borstel gebruikt kunt u de verf en de crème goed in de schoen duwen. Laat de schoen na het poetsen minimaal één uur drogen voordat u dit proces herhaald. Psst… vergeet de randen van je schoenen niet! In de praktijk moet dit proces 2x gedaan worden voor het optimale resultaat.

Nazorg van witte sneakers

- Is het resultaat na AL dat werk eindelijk naar u zin heeft de sneaker nog zeker wat nazorg nodig. Hoe beter u de schoen verzorgd, hoe langer de schoen netjes blijft!

Specificaties

EAN 7448130087011
Merk Wilmo
Materiaal Leer
Kleur Wit
Gerelateerde producten