Meer afbeeldingen

Suede en nubuck spray zwart set

Artikelnummer: spray-blok-1

€ 15,90
OF
Deel dit product:

Productomschrijving

Schoonmaken van de suède en nubuck schoenen

Je kan vieze/vuile suède schoenen schoonmaken met een suède blokje. Je mag (en moet) flink door schuren. Dit is mogelijk omdat het blokje niet schadelijk is voor het suède of de schoenen. Zo kan je met het blokje bijvoorbeeld geen nylon draaidjes kapot maken. 

LET OP: Heeft u de schoenen volledig behandeld met water en zeep zorg dan dat de schoenen volledig droog zijn alvorens u met het schuurblokje te werk gaat. Laat de schoenen op natuurlijke wijze drogen, dus niet op de verwarming o.i.d. Hier kan leder(suède) hard/stug worden en droogt het suède uit. 

Voordelen van suède en nubuck

- Suède is zacht
- nubuck is zacht, maar wel steviger
- Erg comfortabel
- Vormt snel naar de voeten
- Loopt lekker
- Goed op te ruwen waardoor de schoenen lang mooi kunnen blijven
- Luxe uitstraling

Het inspuiten van de suède en nubuck schoenen met de spray

Voordat u gaat beginnen met spuiten moet de bus GOED schudden zodat de kleurstof die erin zit goed gemengd wordt met de spray zelf. 

Hoe spuit je de schoen in:

  • Houd de bus recht, met de spuitmond recht naar voren.
  • Spuit vanaf dichtbij in (wanneer u de spuitbus te ver van de schoenen houd spuit u er teveel naast) en maak vlotte bewegingen om zo de spray gelijk te verdelen.
  • Verdeel het goed, ben je nog niet helemaal tevreden, ga er dan nog een keer over met de spray. ''Beter 2x dun dan 1x dik''

Verzorging van de suède en nubuck schoenen

Omdat suède een ruwe leersoort is kan je dit eenvoudig verzorgen. U spuit simpelweg met een anti-rain silliconen spuitbus van dichtbij in. De suède schoenen zullen donkerder op kleuren waarna de kleur binnen aanzienlijke tijd terugkeert. Er zijn enorm veel spuitbussen op de markt maar met deze spuitbus hebben wij de beste ervaring voor de verzorging van suède en eventueel geruwde nubuck soorten.

Specificaties

Merk Wilmo
Materiaal Nubuck