Piedro kinderschoenen en verantwoorde gympen

Piedro kinderschoenen en gympenGoede en stevige schoenen vinden wij erg belangrijk daarom zijn wij ook zo tevreden met het merk Piedro. Bij Wilmo vindt u naast Piedro een breed aanbod in kinderschoenen van de beste topmerken! Kindervoeten groeien snel en zijn continu in ontwikkeling, daarom zijn goede schoenen voor kinderen met een goed voetbed essentieel. Bekijk onze nieuwste collectie comfortabele en stoere Piedro kinderschoenen in onze webshop of kom langs in onze winkel in Breda. Indien u langskomt in onze winkel, voorzien wij uw kinderen natuurlijk van persoonlijk advies.

Koop Piedro online bij Wilmo


Geschiedenis van Piedro kinderschoenen


Piedro meisjesschoenen breed en smal verkrijgbaar Piedro verkrijgbaar in grote maten voor jongens

Piedro is misschien wel het meest bekende merk van alles kinderschoenmerken die er in Nederland verkrijgbaar zijn. Dit is ook niet zo gek aangezien Piedro in 1957 hun eerste kinderschoenen fabriceerden. Piedro stond altijd al voor kwaliteit, dit is ook hun belangrijkste kenmerk. Goede schoenen die onverslijtbaar zijn! Piedro heeft zijn succes te danken aan het feit dat ze altijd goede schoenen maakten voor kinderen. Hoewel we nog steeds veel horen dat de Piedro schoenen vroeger van die saaie schoenen waren, weet nog wel iedereen dat het stevige schoenen waren en dat de kinderen nooit last van hun voeten, knieën, heupen of rug hebben gehad.


Waar voor uw geld! 


Piedro schoenen maat 42, 43, 44, 45, 46 en 47 Piedro half hoge verantwoorde sneakers

Wilmo is zo te spreken over Piedro omdat het staat voor kwaliteit, als we specifieke vragen krijgen als: Steunzolen, klachten aan de rug, voeten staan naar binnen etc. dan verwijzen wij bijna altijd naar een sterk merk als Piedro. Het zijn natuurlijk niet de goedkoopste Piedro’s maar met zekerheid melden wij dat u echt waar heeft voor uw geld!


5 voordelen van Piedro kinderschoenen


1. Hielstuk;

De hielstukken (contreforts) van Piedro zijn kenmerkend doordat ze extreem sterk zijn, daarnaast vormen goed naar de voeten maar moeten ze wel echt eerst ingelopen worden! Een hielstuk zorgt ervoor dat kinderen recht op hun voeten blijven lopen omdat het hielbeen mooi recht wordt gezet en gehouden.

2. Pasvorm;

Piedro maakt gebruik van 4 wijdtematen. Breedte: 

  • XS -  breedte 2,5, schoen kan vaak doormiddel van de sluiting breedte 2 gemaakt worden.
  • S – breedte 3,5, schoen kan vaak doormiddel van de sluiting breedte 3 gemaakt worden.
  • M – breedte 3,5, schoen kan vaak doormiddel van de sluiting smaller en breder gemaakt worden.
  • B – breedte 5, schoen kan vaak doormiddel van de sluiting breder tot breedte 6 gemaakt worden

3. Loopzolen;

Piedro maakt uitsluitend gebruik van rubberen loopzolen, dit doen ze omdat rubber slijtvast en soepel is. Daarnaast hebben bijna alle modellen van Piedro een stevige stootneus zodat de schoenen speel-proof zijn!

4. Uitsluitend lederen schoenen;

Piedro maakt uitsluitend gebruik van de zwaarste en meest stevige leder soorten die er verkrijgbaar zijn. Natuurlijk zit dit op het begin niet altijd even lekker, maar zodra de schoenen ingelopen zijn vormen ze volledig naar de voet en zitten de schoenen als gegoten!

5. Kurk of leder voetbed;

  • Kurk voetbed; Het voordeel van kurken voetbed is dat het stevig is en mooi naar de voet vormt. Een ander groot voordeel is dat het veel plek in beslag neemt en dat de voetbedden aan te passen zijn. Dit bekend dat de schoenen een stuk smaller zijn door de dikke zool, maar dus ook een aanzienlijk stuk breder gemaakt kan worden doormiddel van de zool eenvoudig dunner te schuren! Daarnaast is de zool zodanig aan te passen dat hij aangepast kan worden naar een halve zool waardoor de schoen dus nog een stuk breder wordt.
  • Leder voetbed; Leder is een stuk zachter dan kurk dus het zit in het begin lekkerder. Maar heeft daarentegen een stuk minder mogelijkheden. Daarnaast vorm het voetbed mooi naar de voet en neemt het goed vocht op.


Piedro canvas gympen


Piedro verantwoorde canvas gympen roze Piedro verantwoorde canvas gympen grijs Piedro verantwoorde canvas gympen blauw

Piedro maakt in combinatie met Wilmo speciale gympen. Het voordeel van deze gympen is dat ze er uitzien als canvas gympen (All-star look) maar wel volledig leder bekleed zijn. Dit betekend dus dat het verantwoorde gympen zijn! Daarnaast zijn de gympen te dragen door kinderen met brede maar ook met smalle voeten. Dit komt omdat de gympen een sluiting heeft die hierop aangepast is. Daarnaast zijn de gympen makkelijk aan te passen door het lederen voetbed.

Piedro verantwoorde canvas lage gympen roze Piedro verantwoorde canvas lage gympen zwart


Piedro lederen gympen


Piedro verantwoorde leren gympen paars Piedro verantwoorde leren gympen zwart

Deze gympen zijn identiek hetzelfde als de gympen, alleen hebben ze het canvas veranderd door leder. Op deze manier krijg je een schoen die niet alleen geschikt is voor de zomer maar ook het voorjaar waarin het weer wat meer verradelijk kan zijn.

Koop Piedro online bij Wilmo


MEER DAN ALLEEN PIEDRO SCHOEISEL VOOR UW KIND


In onze kinderschoenenwinkel kunt u veel meer vinden dan alleen Piedro. U kunt bij ons terecht voor alle soorten schoenen, slippers en sandalen. Ons vakkundig personeel kan u advies geven over de wijdte en de breedte van kinderschoenen, maatadvies geven, onderhoudsadvies, tips over het kopen van schoenen en over de groei van de kindervoetjes. Naast het merk Piedro vindt u onder andere de volgende merken bij ons voor uw kinderen:

Onze kinderschoen merken:

 

 


BESTEL EENVOUDIG IN DE WEBSHOP OF KOM LANGS


U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen in onze webshop. Kom ook eens een kijkje nemen in onze winkel en kom samen met uw kinderen Piedro schoenen passen. U vindt ons op de Rat Verleghstraat 16 in het Stada winkelcentrum te Breda. Voor vragen of meer informatie kunt u een WhatsApp bericht sturen 06 131 42 726

Ons vakkundig personeel kan u advies geven over de wijdte en de breedte van kinderschoenen, maatadvies geven, onderhoudsadvies, tips over het kopen van schoenen en over de groei van de kindervoetjes.