Sleep de afbeelding om te draaien

Piedro Kinderschoenen 1126901470 5637 Blauw

Artikelnummer: 14415

Niet in voorraad

€ 132,95
wijdte: Brede schoenen
Deel dit product:

Contact

WhatsApp ons 06 - 131 42 726

  • Klantenservice dagelijks geopend 
  • Snel en persoonlijk advies

(Iedere werkdag tot 20:00uur)
Actuele openingstijden


Verzending

(Bestelling vanaf €100,- gratis)

  • Altijd Gratis retourservice


Klantbeoordelingen

Productomschrijving

Piedro kinderschoenen 1126901470 blauw brede veterboot.

-----

Deze veterboot heeft breedtemaat breed (wijdte 5,5) en dus geschikt voor de bredere voeten. In onze winkel kunnen wij deze schoen nog een aanzienlijk stuk breder maken. Het advies is wel altijd om hiervoor naar onze winkel te komen, zodat wij de juiste aanpassingen aan de schoen kunnen maken.

Het grootste pluspunt van deze schoen is het onderwerk. Dit onderwerk van Piedro is extreem sterk en speciaal gefabriceerd voor ''schoenslijters''. Het onderwerk is dan ook van 100% rubber gemaakt waardoor hij op het begin wel wat stug aan kan voelen.

Alle pluspunten van dit model onder elkaar:

Hielstuk; De hielstukken (contreforts) van Piedro zijn kenmerkend doordat ze extreem sterk zijn, daarnaast vormen ze goed naar de voeten maar moeten ze wel echt eerst ingelopen worden! Het hielstuk zorgt ervoor dat kinderen recht op hun voeten blijven lopen omdat het hielbeen mooi recht wordt gezet en gehouden.

Lederen schoenen; Piedro maakt uitsluitend gebruik van de zwaarste en meest stevige leder soorten die er verkrijgbaar zijn. Natuurlijk zit dit op het begin niet altijd even lekker, maar zodra de schoenen ingelopen zijn vormen ze volledig naar de voet en zitten de schoenen als gegoten!

Kurk voetbed; Het voordeel van kurken voetbed is dat het stevig is en mooi naar de voet vormt. Een ander groot voordeel is dat het veel plek in beslag neemt en dat de voetbedden aan te passen zijn. Dit betekend dat de schoenen een stuk smaller zijn door de dikke zool, maar dus ook een aanzienlijk stuk breder gemaakt kan worden door middel van de zool eenvoudig dunner te schuren! Daarnaast is de zool zodanig aan te passen dat hij aangepast kan worden naar een halve zool waardoor de schoen dus nog een stuk breder wordt.

Specificaties

Merk Piedro
Materiaal Leer
Voetbed Heel uitneembaar voetbed
Neus Stoot rand
Grootte Valt normaal
Loopzool Volledig rubber
Kleur Blauw
Wijdte Brede schoenen
Geslacht Meisjes