menu
winkeltas 0 Totaal € 0,00

Freaks kinderschoenen

Freaks en Wilmo zijn al partners sinds 1990. Freaks is nog steeds 1 van de grotere kinderschoenmerken bij Wilmo. Freaks is naast bijna het grootste merk van Wilmo, ook het oudste merk van Wilmo. Daarom kennen wij het merk van binnen en buiten!

 

Geschiedenis van Freaks kinderschoenen

Freaks is een merk van Jochie babyschoenen en kinderschoenen. Het merk Freaks wordt gebruikt voor de kinderschoenen en Jochie wordt gebruikt voor babyschoenen en eerste loop kinderschoenen. Jochie is een Nederlands familiebedrijf van 3 generaties oud wat al ruim 60 jaar bestaat!  Freaks kinderschoenen kenmerken zich door de pasvorm die speciaal gemaakt is voor Nederlandse kinderen. Dit betekend mooie smalle tot middel brede leesten, daarnaast zorgt de sluiting ervoor dat de schoenen bij nagenoeg ieder kind passen.

 

Freaks kinderschoenen

Het Nederlandse merk Freaks kinderschoenen wordt geproduceerd in de beste fabrieken van Spanje en Portugal. Freaks maakt gebruikt van mooie soepele leersoorten en zoals hierboven aangegeven de beste mogelijke leesten voor Nederlandse kinderen. Freaks kinderschoenen zijn altijd gigantisch stevig en heeft een ruime keuze in ‘’simpelere’’ modellen maar ook een stuk meer uitgesproken.

Freaks meisjes kinderschoenenFreaks jongens kinderschoenen

Wilt u alle Freaks kinderschoenen bekijken? Klik kan hier!

Voordelen van Freaks kinderschoenen

- Soepele schoenen; Omdat Freaks gebruikt maakt van mooie soepele leersoorten lopen de schoenen gigantisch fijn voor kinderen. Zo horen we bij Wilmo bijna nooit dat de schoenen niet direct lekker zitten!

- Flexibele hielstukken; Naast het feit dat de schoenen van soepel leer gemaakt worden, wordt er gebruik gemaakt van stevige- maar toch flexibele hielstukken. Een hielstuk (contrefort) is een belangrijk onderdeel van kinderschoenen aangezien het hielstuk het hielbeen van kinderen in een mooie rechte positie zet en houdt.

- Leder voetbed; Freaks maakt gebruik van leder beklede voetbedden die mooi naar de voet vormen. Leder heeft daarnaast de eigenschap goed vocht op te nemen. Dit is belangrijk omdat kinderen door het spelen transpireren maar vaak wel 1 paar schoenen hebben zodat ze dagelijks gedragen moeten worden. Niemand vindt het tenslotte fijn op vochtige schoenen te lopen!

- Flexibele EVA rubberen loopzolen; EVA rubber is stevig, loop direct fijn omdat het soepel is en slijtvast. Dit zijn allemaal eigenschappen die voor kinderschoenen naast fijn ook erg belangrijk zijn!

 

Conclusie:

Freaks kinderschoenen zijn naast dat ze er goed uitzien, stevige en verantwoorde kinderschoenen. Freaks kinderschoenen zijn perfect voor de ontwikkeling van de voeten van uw kind en lopen daarnaast ook nog eens erg fijn!

 

Terug naar het overzicht van alle merken...

 


Voeten meten

Wil je zelf de maat van jezelf of je kind meten? Download hier het meetvel van onze webwinkel

Alles weten over de schoenmaat? Lees dan hier onze blog: Schoenmaat, hoe belangrijks is dat eigenlijk?

Sluit venster