Jochie&Freaks babyschoenen en kinderschoenen

Jochie&Freaks babyschoenen en kinderschoenenGoede en stevige schoenen vinden wij erg belangrijk daarom zijn wij ook zo tevreden met het merk Jochie&Freaks. Bij Wilmo vindt u naast Jochie&Freaks een breed aanbod in kinderschoenen van de beste topmerken! Kindervoeten groeien snel en zijn continu in ontwikkeling, daarom zijn goede schoenen voor kinderen met een goed voetbed essentieel. Bekijk onze nieuwste collectie comfortabele en stoere Jochie&Freaks kinderschoenen in onze webshop of kom langs in onze winkel in Breda. Indien u langskomt in onze winkel, voorzien wij uw kinderen natuurlijk van persoonlijk advies.

Koop Jochie&Freaks online bij Wilmo


Jochie en Freaks schoenen voor jongens en meisjes Shop uw favoriete Jochie en Freaks kinderschoenen hier


Het Nederlandse merk Jochie&Freaks wordt geproduceerd in de beste fabrieken van Turkije. Jochie&Freaks maakt gebruikt van mooie soepele leersoorten en de beste mogelijke leesten voor Nederlandse kinderen. Jochie&Freaks babyschoenen zijn voorzien van de beste pasvorm voor babyvoetjes. Daarnaast is de sluiting van de babyschoenen zo gemaakt dat nagenoeg iedere baby in de babyschoentjes van Jochie past. (ja, zelfs de baby’s met babyvet!)

Jochie kinderschoenen zijn altijd mooi soepel maar toch stevig. Jochie heeft een ruime keuze in ‘’simpelere’’ modellen maar ook een stuk meer uitgesproken.

Sportieve, smalle kinderschoenen Sportieve, smalle kinderschoenen | Jochie&Freaks schoenen


Jochie en Freaks babyschoenen


Voordelen van Jochie babyschoenen

Babyschoenen voor smalle en brede babyvoeten | Jochie&Freaks schoenen Jochie&Freaks babylaarsjes | Jochie&Freaks schoenen

- Pasvorm en sluiting;

De pasvorm in combinatie met de sluiting van Jochie babyschoenen is uniek! Daarom passen baby’s met smalle voeten in de schoentjes maar ook baby’s met wat vollere babyvoeten.

- Loopzooltjes;

De loopzooltjes van Jochie zijn gemaakt van rubber. De zooltjes zijn super soepel maar toch stevig. Daarnaast zijn ze anti-slip waardoor uw kleintje niet zal wegglijden en meer zekerheid zal krijgen.

Nog een belangrijk punt van de zooltjes in combinatie met het voetbed is dat deze weinig tot niet voorgevormd zijn. Dit is voor baby’s erg belangrijk aangezien baby’s zich dienen te ontwikkelen op een natuurlijk bodem. Dus op blote voetjes lopen is absoluut niet slecht, sterker nog in tegendeel! Wel is het natuurlijk belangrijk dat baby’s leren dat ze schoentjes aanhebben, dat is naast het feit dat de schoenen ervoor zorgen dat kinderen niet uitglijden de voornaamste reden van deze schoentjes.

- Lederen schoentjes;

Deze schoenen zijn lekker soepel en voelen niet veel zwaarder aan als een sok waardoor uw baby zonder belemmering kan leren stappen.Shop uw favoriete Jochie en Freaks kinderschoenen hier


Meer tips over het kopen van de eerste babyschoenen?


Wanneer koop ik de eerste schoenen?


Jochie&Freaks (eerste) loop schoenen


Eerste loopschoentjes meisjes | Jochie&Freaks schoenen Eerste loopschoentjes meisjes | Jochie&Freaks schoenen
Eerste loopschoentjes. Lekker soepel en perfect voor uw kleintje om te leren lopen! 

Voordelen van Jochie&Freaks eerste loopschoentjes

- Soepele schoenen;

Omdat Jochie&Freaks gebruik maakt van mooie soepele leersoorten lopen de schoenen direct fijn voor kinderen.

- Flexibele hielstukken;

Naast het feit dat de schoenen van soepel leer gemaakt worden, wordt er gebruik gemaakt van stevige- maar toch flexibele hielstukken. Een hielstuk (contrefort) is een belangrijk onderdeel van kinderschoenen aangezien het hielstuk het hielbeen van kinderen in een mooie rechte positie zet en houdt.

- Leder voetbed;

Jochie&Freaks maakt gebruik van leder beklede voetbedden die mooi naar de voet vormen. Leder heeft daarnaast de eigenschap goed vocht op te nemen. Dit is belangrijk omdat kinderen door het spelen transpireren maar vaak wel één paar schoenen hebben zodat ze dagelijks gedragen moeten worden. Niemand vindt het tenslotte fijn op vochtige schoenen te lopen!

- Flexibele EVA rubberen loopzolen;

EVA rubber is stevig, loop direct fijn omdat het soepel is en slijtvast. Dit zijn allemaal eigenschappen die voor kinderschoenen naast prettig ook erg belangrijk zijn!

Soepele, stoere en lieve loopschoenen | Jochie&Freaks schoenen Soepele, stoere en lieve loopschoenen | Jochie&Freaks schoenen
Loopschoenen, stevige, stoere en toch soepele loopschoenen voor kinderen die al een tijdje zelfstandig lopen


Geschiedenis van Jochie&Freaks kinderschoenen


Jochie is een Nederlands familiebedrijf van 3 generaties oud wat al ruim 60 jaar bestaat! Het merk Jochie&Freaks heette voorheen alleen Jochie. Later heeft het merk het label Freaks opgericht. Dit deed het merk omdat ze een splitsing in de baby- en kinderschoenen wilde maken. Jochie werd gebruikt voor al hun baby- en eerstloopschoenen en Freaks voor de kinderschoenen. 

Jochie&Freaks kenmerkt zich door de pasvorm die speciaal gemaakt is voor Nederlandse baby’s en kinderen. Dit betekend mooie smalle tot middel brede leesten, daarnaast zorgt de sluiting ervoor dat de schoenen bij nagenoeg ieder kind passen.

Koop Jochie&Freaks online bij Wilmo


Shop uw favoriete Jochie en Freaks kinderschoenen hierMEER DAN ALLEEN JOCHIE&FREAKS SCHOEISEL VOOR UW KIND


In onze kinderschoenenwinkel kunt u veel meer vinden dan alleen Jochie&Freaks. U kunt bij ons terecht voor alle soorten schoenen, slippers en sandalen. Ons vakkundig personeel kan u advies geven over de wijdte en de breedte van kinderschoenen, maatadvies geven, onderhoudsadvies, tips over het kopen van schoenen en over de groei van de kindervoetjes. Naast het merk Jochie&Freaks vindt u onder andere de volgende merken bij ons voor uw kinderen:

Onze kinderschoen merken: 


BESTEL EENVOUDIG IN DE WEBSHOP OF KOM LANGS


U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen in onze webshop. Kom ook eens een kijkje nemen in onze winkel en kom samen met uw kinderen Jochie&Freaks schoenen passen. U vindt ons op de Rat Verleghstraat 16 in het Stada winkelcentrum te Breda. Voor vragen of meer informatie kunt u een WhatsApp bericht sturen 06 131 42 726

Ons vakkundig personeel kan u advies geven over de wijdte en de breedte van kinderschoenen, maatadvies geven, onderhoudsadvies, tips over het kopen van schoenen en over de groei van de kindervoetjes.