Wilmo hielspoor oplossingen

..Heeft u ook altijd last van uw hielen? ....Is op blote voeten lopen een ware...
Lees meer

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Hielspoor oplossing

Wilmo anti-hielspoor inlegzolen

De ‘’anti-hielspoor’’ zolen van Wilmo zijn speciaal door ons geselecteerde inlegzolen die effectief hielklachten verlichten. De inlegzolen zijn voorzien van een goede hielontlasting onder het hielbeen en de te ver uitgerekte peesplaat (Plantar Fascia) of een klein scheurtje bij de aanhechting van het hielbeendoor overbelasting, waar de ontsteking zit

De anti-hielspoor inlegzolenzolen zijn uitermate geschikt in combinatie met fysio therapie of shock wave therapie. Ook is aan te bevelen de inlegzolen lang nadat de hielspoor is opgelost te dragen tijdens intensief gebruik (sporten, lange wandeling etc.) om te voorkomen dat u opnieuw last van hielspoor krijgt door overbelasting van de voeten

Sporten met hielspoor, hielpijn of achillesproblemen

Bekijk deze speciale hielspoor inlegzolen eens

Vaak is de peesplaat een lange periode minder goed- of zelfs slecht ondersteund, waardoor er een scheurtje/ontsteking is gekomen in de peesplaat. Het lichaam maakt vocht aan die de bestrijding van de ontsteking tegen gaat. Het wegduwen van dit vocht is erg pijnlijk en dient ontlast te worden. De Wilmo anti-hielspoor inlegzolen zijn hiervoor een uitermate goede oplossing om te gebruiken tijdens het sporten.

Doordat de anti-hielspoor inlegzolen verend zijn, zorgen ze ervoor dat de doorbloeding in de voeten soepel kan blijven verlopen. Hierdoor kan het vocht en de afvalstoffen van de ontsteking in de bloedbaan worden opgenomen en krijgt het lichaam de kans om het scheurtje met eventueel een ontsteking, te herstellen.

Doordat de inlegzolen half zijn passen ze bijna in iedere schoen omdat ze voorin de schoen geen ruimte innemen, ook komt de hiel t.o.v. de voorvoet iets omhoog waardoor de achilles en m.n. de aanhechting bij de hiel ontlast wordt.