Wilmo hielspoor oplossingen

Wilmo hielspoor oplossingen

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Hielspoor oplossing

Hielspoor is de meest voorkomende pijnklacht aan de hiel.

Maar wat is een Hielspoor en wat zijn de oorzaken en symptomen? Wat kan ik doen aan de pijn van hielspoor?

Wilmo biedt u dé oplossing voor hielspoor aan!

Meer informatie over hielspoor? Lees hier…

Wilmo anti-hielspoor inlegzolen

De ‘’anti-hielspoor’’ zolen van Wilmo zijn speciaal door ons ontwikkelde inlegzolen die effectief hielklachten verlichten. De inlegzolen zijn voorzien van een goede hielontlasting onder het hielbeen en de te ver uitgerekte peesplaat (Plantar Fascia) of een klein scheurtje bij de aanhechting van het hielbeendoor overbelasting, waar de ontsteking zit.

De anti-hielspoor inlegzolenzolen zijn uitermate geschikt in combinatie met fysio therapie of shock wave therapie. Ook is aan te bevelen de inlegzolen lang nadat de hielspoor is opgelost te dragen tijdens intensief gebruik (sporten, lange wandeling etc.) om te voorkomen dat u opnieuw last van hielspoor krijgt door overbelasting van de voeten

Wat is een hielspoor?

Vaak is de peesplaat een lange periode minder goed- of zelfs slecht ondersteund, waardoor er een scheurtje/ontsteking is gekomen in de peesplaat. Het lichaam maakt vocht aan die de bestrijding van de ontsteking tegen gaat. Het wegduwen van dit vocht is erg pijnlijk en dient ontlast te worden. De Wilmo anti-hielspoor inlegzolen zijn hiervoor een uitermate goede oplossing om te gebruiken tijdens het sporten.

Doordat de anti-hielspoor inlegzolen verend zijn, zorgen ze ervoor dat de doorbloeding in de voeten soepel kan blijven verlopen. Hierdoor kan het vocht en de afvalstoffen van de ontsteking in de bloedbaan worden opgenomen en krijgt het lichaam de kans om het scheurtje met eventueel een ontsteking, te herstellen.

Doordat de inlegzolen half zijn passen ze bijna in iedere schoen omdat ze voorin de schoen geen ruimte innemen, ook komt de hiel t.o.v. de voorvoet iets omhoog waardoor de achilles en m.n. de aanhechting bij de hiel ontlast wordt.

Sporten met hielspoor, hielpijn of achillesproblemen

Wilmo heeft ook een goed verende halve- en hele inlegzool gefabriceerd.

Deze Anti- hielspoor inlegzolen zijn gefabriceerd met een goed vochtregulerende en stevige upper die zelfs bij intensief sporten (zoals veldsporten of hardlopen) de peesplaats goed blijft ontlasten.