Fietskoeriers

Duurzame bezorging Fietskoeriers.nl


BEDANKT VOOR UW INTERESSE


Leuk en fijn dat u kiest voor onze duurzame kinderschoenen en duurzame manier van verzenden, u helpt mee aan een groenere en betere wereld. De kosten voor het verzenden van uw product worden gegarandeerd uitgegeven aan een duurzaam en groen vrijwilligers project.


HOE WERKT HETWILMO STAAT VOOR DUURZAAM


Sinds 2019 zijn wij gestart met het prachtige duurzame project wat we graag promoten. Daarom gaan alle opbrengsten van de verzendkosten die wij ophalen met de verzendingen van fietskoers.nl naar een groen vrijwilligers project. Dit komt dus neer op €1,95 per verzending!

Heeft u of kent u een mooi duurzaam project horen we uw suggestie graag voorbij komen. 


STEDEN WAAR FIETSKOERIERS.NL BEZORGD


Fietskoers.nl levert momenteel nog niet 100% alles op de fiets, daarom is het bij ons uitsluitend mogelijk naar de volgende steden te verzenden: 

Steden waar Fietskoeriers.nl levert

Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Eindhoven, Enschede, Gorichem, Gouda, Groningen, Haarlem, Hengelo, Hilversum, Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam, TIlbrug, Uden, Utrecht, Zutphen, Zwolle


GRATIS RETOURNEREN


U heeft een zichttermijn van 14 dagen, ingaande op de dag na ontvangst van de door u bestelde schoenen. Tijdens de zichttermijn heeft u een herroeping recht, waarbij u de mogelijkheid heeft om zonder enige verplichting de ontvangen artikelen te retourneren. U mag het artikel zonder opgave van een reden retourneren/verzenden naar ons adres: Rat Verleghstraat 16, 4815 NZ Breda. De retourbon die meegezonden wordt met opgave van reden van retour zenden is voor ons echter een leidraad om de service nog meer te verbeteren.


De retourkosten komen voor onze rekening. U kunt uw pakket kosteloos aanbieden bij een GLS pakketshop. Het gratis retourlabel kunt u aanvragen via ons mailadres: webwinkel@wilmo.nl, onder vermelding van ‘’retourzending GLS’’. Het aankoopbedrag (-/- de verzendkosten van de heenzending) wordt binnen 14 werkdagen teruggestort.


CONTACT


Neem contact op met Wilmo

Telefoon: 076 - 542 06 70

WhatsAPP: 06 - 131 42 726

E-mail: webwinkel@wilmo.nl

Openingstijden (klantenservice en winkel):

maandag 09:00–20:00
dinsdag 09:00–20:00
woensdag 09:00–20:00
donderdag 09:00–20:00
vrijdag 09:00–20:00
zaterdag 09:00–17:00
zondag 11:00–16:00