Birkenstock kinderslippers en kindersandalen

Giga kinderschoenen

Koop uw Birkenstock jongensschoenen en meisjesschoenen online bij de specialist

''Verantwoorde, stevige en slijtvaste kinderschoenen''

Birkenstock slippers en sandalen

Goede slippers en sandalen van Birkenstock zijn misschien wel de beste open schoenen voor uw kind. Bij Wilmo vindt u een breed assortiment in kinderschoenen. Kindervoeten groeien snel en zijn continu in ontwikkeling, daarom zijn goede schoenen voor kinderen met een goed voetbed essentieel. Bekijk onze nieuwste collectie comfortabele en stoere Birkenstock slippers en sandalen voor uw kinderen in onze webshop of kom langs in onze winkel in Breda. Indien u langskomt in onze winkel, voorzien wij uw kinderen natuurlijk van persoonlijk advies.

Nieuwe collectie Birkenstock kinderschoenen online bekijken, reserveren of bestellen? 

IK ZOEK SCHOENEN VAN BIRKENSTOCK VOOR: 

Giga | Jongensschoenen Giga | Meisjesschoenen

Birkenstock: comfortabele slippers en sandalen voor uw kind       

Wanneer u kiest voor Birkenstock slippers of sandalen, kiest u voor gezond en goed schoeisel voor uw kind. Het voetbed is gebaseerd op een natuurlijke voetafdruk en past zich optimaal aan, aan de kindervoeten. De slippers en sandalen veren bij iedere stap van uw kind elastisch mee en zorgt voor een prima drukverdeling bij het afrollen van het kindervoetje. Wilmo biedt een breed assortiment in Birkenstock modellen.

3 voordelen van Birkenstock slippers

1. Omdat kindervoetjes in ontwikkeling zijn is ten eerste een voetbed essentieel

Doordat het voetbed van Birkenstock de voetjes in de juiste houding zet zal het volledige lichaam in de juiste stand blijven staan. Want als de voetjes uit balans staan, staat het hele lichaam uit balans! (Als de voetjes niet in balans staan wordt dit opgevangen door de enkels, de knieën moeten de enkels corrigeren, de heupen moeten de knieën corrigeren enz.)

Wilt u meer weten over de voordelen van Birkenstock en waarom wij fan zijn? 

2. Birkenstock teenslippers trainen de voetspieren

Doordat kinderen de teenslippers ''vast moeten houden'' met de tenen trainen zei de voeten op een natuurlijke wijze, dit is erg belangrijk. Dit komt omdat kindervoetjes enorm hard groeien, daardoor rekken de spiertjes van de kinderen niet altijd evenredig mee. Spieren groeien namelijk niet maar rekken uit. (Dit verklaard ook de pijn bij een groeispurt. Dit is dus het gevolg van het te snel groeien en de spiertjes niet snel genoeg mee rekken.)

Bekijk hier onze Teenslippers (Gizeh) voor meisjes

Bekijk hier onze Teenslippers (Gizeh) voor jongens

3. Door op blote voeten te lopen, wordt ook de voethuid steviger en harder

Als voeten een hardere voethuid krijgen gaan de voeten ook aanzienlijk minder snel transpireren. 

Geschiedenis van Birkenstock

Giga ambachtelijk gefabriceerde kinderschoenen

Birkenstock stamt uit het jaar 1774. De Duister Johann Adam Birkenstock heeft zich in dat jaar in de kerkarchieven geregistreerd als schoenmaker en ontwerper van schoenen. In 1897 heeft Johanns kleinzoon  Konrad Birkenstock het eerste voorgevormde voetbed ontwikkeld dat gebruikt werd door schoenmakers van aangepaste schoenen. In 1902 ontwikkelde Konrad de flexibele arch-ondersteuning. Dit voetbed werd gebruikt voor de in de fabriek gefabriceerde schoenen. In 1964 heeft Karl Birkenstock de zoon van Konrad het originele voetbed geïntroduceerd die tot op de dag van vandaag nog steeds gebruikt wordt in de slippers, sandalen en schoenen van Birkenstock.

Sinds de jaren '80 is Birkenstock enorm populair onder professionals die hele dagen moeten staan voor hun werk zoals tandartsen en verpleegkundigen. In Nederland en Duitsland werden de slippers het meest gebruikt als huisslippers. Tegenwoordig is geen kleding garderobe meer compleet als je er geen Birkenstocks meer in hebt staan.

Birkenstock Rio sandalen Birkenstock Milano sandalen

Meer dan alleen Birkenstock schoeisel voor uw kind

In onze kinderschoenenwinkel kunt u veel meer vinden dan alleen slippers van Birkenstock. U kunt bij ons terecht voor:

Wij helpen u graag

Jongens sandalen met dichte hiel,

Jongens sandalen & slippers met bandje,

Jongens teenslippers

Meisjes sandalen met dichte hiel,

Meisjes half open schoenen,

Meisjes teenslippers

Meisjes sandalen & slippers met bandje.

Ons vakkundig personeel kan u advies geven over de wijdte en de breedte van kinderschoenen, maatadvies geven, onderhoudsadvies, tips over het kopen van schoenen en over de groei van de kindervoetjes.

In onze kinderschoenenwinkel kunt u veel meer vinden dan alleen Birkenstock. U kunt bij ons terecht voor alle soorten schoenen, slippers en sandalen. Ons vakkundig personeel kan u advies geven over de wijdte en de breedte van kinderschoenen, maatadvies geven, onderhoudsadvies, tips over het kopen van schoenen en over de groei van de kindervoetjes. Naast het merk Birkenstock vindt u onder andere de volgende merken bij ons voor uw kinderen:

Onze kinderschoen merken:

 

BESTEL EENVOUDIG IN DE WEBSHOP OF KOM LANGS

U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen in onze webshop. Kom ook eens een kijkje nemen in onze winkel en kom samen met uw kinderen Birkenstock slippers en sandalen passen. U vindt ons op de Rat Verleghstraat 16 in het Stada winkelcentrum te Breda. Voor vragen of meer informatie kunt u een WhatsApp bericht sturen 06 131 42 726

Ons vakkundig personeel kan u advies geven over de wijdte en de breedte van kinderschoenen, maatadvies geven, onderhoudsadvies, tips over het kopen van schoenen en over de groei van de kindervoetjes.