Sleep de afbeelding om te draaien

Birkenstock Kinderschoenen Gizeh smal mocca

Artikelnummer: 12397

€ 49,95
Een moment geduld a.u.b. de beschikbare maten worden geladen.
Een moment geduld a.u.b. de beschikbare maten worden geladen.
Deel dit product:

Contact

WhatsApp ons 06 - 131 42 726

  • Klantenservice dagelijks geopend 
  • Snel en persoonlijk advies

(Iedere werkdag tot 20:00uur)
Actuele openingstijden


Verzending

(Bestelling vanaf €100,- gratis)

  • Altijd Gratis retourservice


Klantbeoordelingen

Productomschrijving

846133 Birkenstock Gizeh teenslippers mocca / bruin smal.

Geweldig zittende en hippe gezondheidsslipper.

De Gizeh teenslippers van Birkenstock vallen relatief ruim (groter dan gemiddeld) uit. Alle Gizeh modellen die wij verkopen zijn gefabriceerd van Birkenflohr. Dit materiaal is duurzaam en sterk. Tenslotte zijn de slippers voorzien van een gespsluiting.

Birkenstock voetbed:

Birkenstock staat al jaren bekend om het super voetbed. Dit speciaal ontwikkeld voetbed is gemaakt van een soort kurk wat mooi naar de voeten vormt en zo de perfecte voetstand stimuleert. Door dit sterke voetbed rusten uw voeten uit naar een lange dag maar ondersteunt het voetbed ook perfect bij wandelingen of een lange werkdag. Daarnaast zet het voetbed van Birkenstock de voetjes in de juiste houding en zal het volledige lichaam in de juiste stand blijven staan. Want als de voetjes uit balans staan, staat het hele lichaam uit balans.

Voordelen van voetbed-teenslippers

Doordat kinderen teenslippers ''vast moeten houden'' (knijpende beweging bij iedere stap) met de tenen, trainen zei de voeten op een natuurlijke wijze. Dit is erg belangrijk voor kinderen omdat kindervoetjes enorm hard groeien. Als botten groeien rekken de spieren van de kinderen niet altijd evenredig mee. Spieren groeien namelijk niet maar rekken uit. Doormiddel van het dragen van een (gezondheidsslipper) voetbedslipper, train en rek je de voet spieren op waardoor dit klachten zal verminderen. Tenslotte is het goed om met blote voeten op een leder voetbed te lopen. Hier wordt de voethuid steviger en harder van. Hierdoor wordt de voethuid minder zacht en zullen de voeten minder snel transpireren.

Specificaties

EAN 4052001281809
Merk Birkenstock
Materiaal Leer
Voetbed Heel vast voetbed
Neus Kruip neus
Grootte Valt groot
Loopzool EVA rubber
Kleur Bruin
Wijdte Smalle schoenen
Geslacht Jongens