Sleep de afbeelding om te draaien

Birkenstock Kinderschoenen Milano groen smal

Artikelnummer: 13842

Niet in voorraad

€ 59,95
wijdte: Smalle schoenen
Deel dit product:

Productomschrijving

Birkenstock Milano Dino smal 1008267

Geweldig zittende en hippe gezondheidsslipper.

Deze sandalen van Birkenstock zijn beschikbaar in 2 breedtematen, dit model is de smalle variant. De Milano sandaal van Birkenstock vallen relatief ruim (groter dan gemiddeld) uit. Alle Milano modellen die wij verkopen zijn gefabriceerd van Birkenflohr. Dit materiaal is duurzaam en sterk. Tenslotte zijn de sandalen voorzien van 2 gespsluitingen zodat deze goed aan te passen is in de wijdte.

Birkenstock voetbed

Birkenstock staat al jaren bekend om het super voetbed. Dit speciaal ontwikkeld voetbed is gemaakt van een soort kurk wat mooi naar de voeten vormt en zo de perfecte voetstand stimuleert. Door dit sterke voetbed rusten uw voeten uit naar een lange dag maar ondersteunt het voetbed ook perfect bij wandelingen of een lange werkdag. Daarnaast zet het voetbed van Birkenstock de voetjes in de juiste houding en zal het volledige lichaam in de juiste stand blijven staan. Want als de voetjes uit balans staan, staat het hele lichaam uit balans

Door op blote voeten te lopen, wordt ook de voethuid steviger en harder. Als voeten een hardere voethuid krijgen gaan de voeten ook aanzienlijk minder snel transpireren.

Specificaties

Merk Birkenstock
Materiaal Plastic
Voetbed Heel vast voetbed
Neus Leder neus
Grootte Valt groot
Loopzool EVA rubber
Kleur Groen
Wijdte Smalle schoenen
Geslacht Jongens
Gerelateerde producten