Wist u dat?

 Birkenstock een verantwoorde slipper is?

Birkenstock teenslippers worden zelfs aanbevolen bij kinderen met steunzolen!


Shop uw favoriete model van Birkenstock bij WilmoBirkenstock slippers en sandalen

Birkenstock staat natuurlijk al jaren bekend om haar super voetbed. Dit is een speciaal ontwikkeld soort kurk wat nooit de vorm verliest omdat het enorm stevig is. Daarnaast zet het uw voeten opnieuw in de perfecte stand zodat u ook nooit vermoeide voeten of klachten aan uw voeten krijgt. Dit zal de voeten ook daadwerkelijk uitrusten als u de Birkenstocks alleen gebruikt als ''pantoffels''.

Daarnaast is het kurk sterk genoeg om kinderen met steunzolen voldoende te corrigeren om een goede stand aan te nemen. In combinatie met het teenstuk (bij de teenslipperstrainen de kinderen de voetspieren zodat deze aangesterkt worden. Natuurlijk blijft de Birkenstock slipper een standaard voetbed en een combinatie van dichte schoenen met steunzolen blijft aanbevolen.


Shop uw favoriete model van Birkenstock bij Wilmo

Voordelen van Birkenstock slippers

Waarom wij een enorme fan van Birkenstock teenslippers zijn is het volgende:

 

Ten eerste: Omdat kindervoetjes in ontwikkeling zijn is ten eerste een voetbed van levensbelang.

Doordat het voetbed van Birkenstock de voetjes in de juiste houding zet zal het volledige lichaam in de juiste stand blijven staan. Want als de voetjes uit balans staan, staat het hele lichaam uit balans! 

(Als de voetjes niet in balans staan wordt dit opgevangen door de enkels, de knieën moeten de enkels corrigeren, de heupen moeten de knieën corrigeren enz.)

Shop uw favoriete model van Birkenstock bij Wilmo

Ten tweede: Birkenstock teenslippers trainen de voetspieren.

Doordat kinderen de teenslippers ''vast moeten houden'' met de voeten. De tenen en voeten train je op een natuurlijke manier de voetspieren van de kinderen, dit is erg belangrijk omdat: Kindervoetjes enorm hard groeien rekken de spiertjes van de kinderen niet altijd evenredig mee. Dit komt omdat spieren niet groeien maar uitrekken.

(Bij een groeispurt kan het zo zijn dat hier groeipijn bij komt kijken. Dit is dus het gevolg van het te snel groeien en de spiertjes niet snel genoeg mee rekken.)

Ten derde: door met blote voeten in de slippers te lopen, wordt ook de voethuid steviger en harder.

Dit is belangrijk omdat de voeten dan ook minder gaan transpireren

 

Ten slotte: Door de hippe kleuren en modellen zijn ze super leuk!


Wilt u nog meer informatie over dit topmerk? https://www.kinderschoenenwebwinkel.nl/birkenstock-slippers-sandalen.html 

Shop uw favoriete model van Birkenstock bij WilmoBESTEL EENVOUDIG IN DE WEBSHOP OF KOM LANGS

U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen in onze webshop. Kom ook eens een kijkje nemen in onze winkel en kom samen met uw kinderen Birkenstock slippers en sandalen passen. U vindt ons op de Rat Verleghstraat 16 in het Stada winkelcentrum te Breda. Voor vragen of meer informatie kunt u een WhatsApp bericht sturen 06 131 42 726 

Ons vakkundig personeel kan u advies geven over de wijdte en de breedte van kinderschoenen, maatadvies geven, onderhoudsadvies, tips over het kopen van schoenen en over de groei van de kindervoetjes.