Babyschoenen kopen bij Wilmo

Spannend! Eindelijk is het zover. Tijd voor de aller-eerste schoentjes voor de kleine!

Babyschoenen voor jongens

Babyschoenen voor meisjes

Bekijk, reserveer of bestel onze jongensschoenen Bekijk, reserveer of bestel onze meisjesschoenen

Spannend en leuk moment maar waar moet je nu eigenlijk op letten?

Bij Wilmo helpen wij dagelijks vaders en moeders om deze vragen te beantwoorden. Daarom hebben wij hier een perfect plaatje gemaakt waarop precies staat wat belangrijk is en waar u op moet letten tijdens het kopen van Babyschoenen. Natuurlijk voldoen al onze babyschoenen aan onderstaande punten op de webwinkel van Wilmo. 

Maar u bent ook 7 dagen per week van harte welkom in onze winkel in Breda. Dan is het natuurlijk gelijk mogelijk dat één van onze opgeleide kinderschoen specialisten met u meekijkt en voorziet van het aller beste advies! 

Waar moet je op letten tijdens het kopen van Babyschoenen

De belangrijkste punten waar u op moet letten bij het kopen van een babyschoen 

- Geen hielversteviging;

De schoen moet aanvoelen als een veredeld ''slofje'', zo bouwt uw kleine vertrouwen op tijdens het stappen. Als de schoenen te zwaar zijn voelen de schoenen aan als een belemmering wat het loopproces vertraagd. 

- Geen voetbed;

Kinderen die jong zijn ontwikkelen het beste op natuurlijk basis. Een voetbed voelt dus voor de aller kleinste aan als een belemmering. 

- Gemakkelijke sluiting; 

Wilmo adviseert veters! Omdat veters goed te verstellen zijn wordt het mogelijk om de schoen ver open te zetten. Hierdoor komt de voet van uw kleine er gemakkelijk in. Een ander groot voordeel van veters is dat ze gestrikt kunnen worden met een dubbele knoop. Hierdoor zal uw kleine de schoen niet zo snel uit krijgen wanneer hij/zij in de wagen zit. 

- Extreem flexibele loopzool;

De schoen mag absoluut niet aanvoelen als een belemmering. Een flexibele loopzool zorgt ervoor dat de schoen lekker licht aanvoelt. Daarnaast moet de loopzool gefabriceert worden van rubber. Dan kunnen de kleintjes niet uitglijden.