menu
winkeltas 0 Totaal € 0,00
Terug naar overzicht
360 graden draaien

Trackstyle kinderschoenen 318580 567 Lage schoenen Groen

Trackstyle kinderschoenen
Prijs € 99,95

Kies de juiste maat.

Laat mij uw vragen beantwoorden
whatsapp-logo

Heeft u vragen? Stuur ons dan een Whatsapp bericht (+31 6 131 42 726)

  • Omschrijving

Trackstyle lage sneakers 318580 567 groen.

Stevige lage jongens sneaker. Deze schoen is gemaakt met de kleuren groen en zwart, hierdoor is de sneaker erg stoer en speels maar wel lekker neutraal en kan deze dus onder elke outfit. De neus is goed beschermt, speciaal voor jongens die van lekker buiten spelen en ravotten houden.

Deze schoen heeft breedte 3.5.

Deze schoenen vallen normaal, U kunt dus gewoon de maat zoals deze gemeten is bestellen.

Alle trackstyle kinderschoenen zijn voorzien van:

Stevige hielstukken: Trackstyle en Twins maken uitsluitend gebruik van stevige hielstukken (contreforts). Dit is erg belangrijk aangezien een stevige contrefort het hielbeen van uw kind weer mooi recht zet. Natuurlijk is het wel belangrijk om de schoenen in te lopen aangezien een harde contrefort blaren kan opleveren!

Volledig leder: Alle Trackstyle en Twins kinderschoenen die Wilmo verkoopt zijn voorzien van een leder binnenvoeren en buitenvoering. Het voordeel van leder is dat het erg stevig is en goed vocht opneemt. Dit laatste is belangrijk omdat kinderen door het spelen transpireren maar vaak wel 1 paar schoenen hebben zodat ze dagelijks gedragen moeten worden. Niemand vindt het tenslotte fijn op vochtige schoenen te lopen!

Rubberen loopzolen: Rubberen loopzolen zijn erg stevig, slijtvast en lekker buigzaam. De loopzolen van Trackstyle en Twins hoeven daarom nagenoeg niet in gelopen te worden! Daarnaast zijn bijna alle modellen van de merken voorzien van stevige stootneuzen.

Verkrijgbaar in breedtematen: Iedere schoen van Twins en Trackstyle is voorzien van een eigen breedtemaat, hier hechten de merken enorm veel waarde aan. De smalste breedtemaat die Trackstyle en Twins gebruiken is breedte 2,5 en de breedste breedtemaat is breedte 5,5. De meeste modellen worden geleverd in breedtemaat 3,5.

Gerelateerde producten

Laatst bekeken

Wissen
Sluit venster