menu
winkeltas 0 Totaal € 0,00
Terug naar overzicht
360 graden draaien

Trackstyle kinderschoenen 318576 489 Lage schoenen Zwart

Trackstyle kinderschoenen
Prijs € 89,95

Kies de juiste maat.

Laat mij uw vragen beantwoorden
whatsapp-logo

Heeft u vragen? Stuur ons dan een Whatsapp bericht (+31 6 131 42 726)

  • Omschrijving

Trackstyle lage sneakers - 318576 489 zwart.

Lage zwart witte sneakers voor jongens. Deze sneaker heeft een stoer en sportief uiterlijk en is door de kleuren zwart en wit lekker neutraal. Zo past de sneaker onder elke outfit. Doordat er veters in de schoen zitten is deze goed in wijdte te verstellen en kan deze dus voor een middel voet maar ook voor een bredere voet. Het fijne van deze sneaker is de stoot rand op de neus, hierdoor is deze lekker slijtvast.

Deze schoen heeft breedte 5.

Deze schoenen vallen normaal, je kunt dus gewoon de maat zoals deze is gemeten bestellen.

Alle Trackstyle kinderschoenen zijn voorzien van:

Stevige hielstukken: Trackstyle en Twins maken uitsluitend gebruik van stevige hielstukken (contreforts). Dit is erg belangrijk aangezien een stevige contrefort het hielbeen van uw kind weer mooi recht zet. Natuurlijk is het wel belangrijk om de schoenen in te lopen aangezien een harde contrefort blaren kan opleveren!

Volledig leder: Alle Trackstyle en Twins kinderschoenen die Wilmo verkoopt zijn voorzien van een leder binnenvoeren en buitenvoering. Het voordeel van leder is dat het erg stevig is en goed vocht opneemt. Dit laatste is belangrijk omdat kinderen door het spelen transpireren maar vaak wel 1 paar schoenen hebben zodat ze dagelijks gedragen moeten worden. Niemand vindt het tenslotte fijn op vochtige schoenen te lopen!

Rubberen loopzolen: Rubberen loopzolen zijn erg stevig, slijtvast en lekker buigzaam. De loopzolen van Trackstyle en Twins hoeven daarom nagenoeg niet in gelopen te worden! Daarnaast zijn bijna alle modellen van de merken voorzien van stevige stootneuzen.

Verkrijgbaar in breedtematen: Iedere schoen van Twins en Trackstyle is voorzien van een eigen breedtemaat, hier hechten de merken enorm veel waarde aan. De smalste breedtemaat die Trackstyle en Twins gebruiken is breedte 2,5 en de breedste breedtemaat is breedte 5,5.

Gerelateerde producten

Laatst bekeken

Wissen
Sluit venster