Track Style Kinderschoenen

Uitgelicht Trackstyle en Twins kinderschoenen

Kinderschoenen webwinkel en Track Style en Twins

Zoals u weet vindt Kinderschoenenwebwinkel (en Wilmo) het belangrijk dat er niet betaald wordt voor het merk, maar voor de kwaliteit van de schoen. Vandaar dat wij veel kinderschoen merken op deze manier onder de loep gaan nemen. Track Style & Twins en Wilmo zijn al partners sinds de oprichting van Track Style en Twins.


Over Track Style en Twins kinderschoenen

Track Style (Trackstyle) is het jongensschoenen merk en staat voor een goede kwaliteit kinderschoenenTwins is het meisjesschoenen merk en staat net als Track Style bekend om de goede kwaliteit. Track Style en Twins zijn merken die onderdeel zijn van de van Gastel Group. Deze organisatie bestaat al sinds 1842 en maakt ook alleen maar gebruik van de beste fabrieken binnen Europa. De van Gastel Group maakt ook merken als Braqeez en Bunnies.

 

Track Style kinderschoenen

Op het eerste gezicht is de collectie van Track Style kinderschoenen 2010Trackstyle kinderschoenen 2011 en Trackstyle kinderschoenen 2012 Trackstyle kinderschoenen 2013 leuke, modieuze en stoere jongensschoenen. Track Style heeft duidelijk een brede  prijsklasse en is dus betaalbaar voor iedereen. De verkoopprijzen liggen tussen de €50,- en €120,-. 

 

Twins kinderschoenen

Hetzelfde als bij Trackstyle zijn de collecties van Twins kinderschoenen 2010Twins kinderschoenen 2011 en Twins kinderschoenen 2012 Twins kinderschoenen 2013. leuke, modieuze en lieve meisjesschoenenTwins hanteerd dezelfde prijsklase als Track Style. De Verkooprijzen liggen tussen de €50,- en €120,-.

 

Voordelen van Track Style kinderschoenen en Twins kinderschoenen

Er wordt bij de productie van Track Style kinderschoenen en Twins kinderschoenen alleen gebruik gemaakt van de beste materialen. Zo zijn alle modellen voorzien van een volledig leer gevoerd binnenwerkleer voetbed, een stevige contrefort (hielstuk) en een rubber loopzool. Een groot voordeel is dat veel modellen van Track Style en Twins verkrijgbaar is in verschillende breedte maten. Zo kunt u de modellen van Track Style en Twins vanaf breedtemaat 2,5 (extra smalle schoenen) t/m breedtemaat 5 (extra brede schoenen) bestellen bij Kinderschoenenwebwinkel. Track Style en Twins maaken uitsluitend gebruik maakt van de beste materialen. Daarom krijgen alle kinderen die Track Style kinderschoen en Twins kinderschoenen dragen weinig tot geen last van zweetvoeten. Leder neemt veel vocht op en droogt snel na het uittrekken van de kinderschoenen. Alle Track Style kinderschoenen zijn voorzien van een leder en stevig,- goed voorgevormd voetbed en een stevige contrefort (hielstuk) daarom kan uw kind er dus verantwoord op lopen en spelen en wordt de kans op een hiel spoor of andere voet klachten een stuk kleiner! Het voordeel van een rubber loopzool is dat dit enorm stevig en slijtvast is. Uw kind zal de loopzool dus niet naar een paar keer dragen verslijten.

 

Conclusie:

Track Style en Twins zijn dus naast dat ze er goed uitzien een stevige en verantwoorde kinderschoenen en dus perfect voor de ontwikkeling van de voeten van uw kind!

 

 

Wilt u vanaf thuis de maat van de schoenmaat van uw kind meten?

Bekijk dan hier de video hoe dit werk..

Natuurlijk kunt u op deze pagina ook direct een meetvel afdrukken!


Bekijk hier onze volledige collectie jongens Trackstyle kinderschoenen:

 

Track Style kinderschoenen koop je bij kinderschoenenwebwinkel.nl

 


 

Mike Willemsen

Kindervoet specialist
Directeur Kinderschoenenwebwinkel 

Mike Willemsen Kinderschoenen en Kindervoet specialist
 

 

Wilt u graag wat meer informatie over de kindervoetontwikkeling?
Kindervoetontwikkeling

Heeft u nog vragen of opmerkingen over dit onderwerp kunt u altijd contact met mij zoeken via onze contact pagina
Contact

Of stel u vraag via onze Facebook pagina zodat ik of mijn collega’s daar u vragen kunnen beantwoorden. 
Facebook

Nieuw bij Kinderschoenen webwinkel:

Bekijk van Track Style kinderschoenen wat er in bestelling staat:

Track Style kinderschoenen in bestelling