menu
winkeltas 0 Totaal € 0,00
Terug naar overzicht
360 graden draaien

Piedro kinderschoenen 1117400310 /goud Lage schoenen Wit

Piedro kinderschoenen
Prijs (Vanaf) € 129,95

Prijs per maat

  • 32 t/m 35 : € 129,95
  • 36 t/m 36 : € 134,95

Kies de juiste maat.

Laat mij uw vragen beantwoorden
whatsapp-logo

Heeft u vragen? Stuur ons dan een Whatsapp bericht (+31 6 131 42 726)

  • Omschrijving

Piedro lage schoenen 117400310 wit goud (5,5)

Deze schoenen zijn zeer uniek. De rechter achterkant van deze schoen is rood en de linker achterkant van deze schoen is zilver.

Deze lage witte zomer sneaker van Piedro is voorzien van een vetersluiting. Hierdoor is de schoen goed in wijdte te verstellen. Deze schoenen zijn stevig, doordat ze volledig leder gevoerd zijn en een voetbed met geleng ondersteuning hebben. Een geleng ondersteuning is een kleine verhoging aan de binnenkant van de voet. Dit zorgt ervoor dat je op deze schoenen niet naar binnen kunt gaan lopen. Ook is de controfort lekker stevig zodat deze niet scheef gelopen kan worden. Dit alles zorgt er wel voor dat de schoen goed ingelopen moet worden. Op het begin zal deze stug aanvoelen en kan er, wanneer je er te lang op loopt, een blaar onstaan. Loop deze schoenen dus altijd rustig in. Het leer vormt vanzelf mooi naar de voeten en wordt lekker soepel.

Dit is een brede schoen met wijdte 5,5. Deze schoenen kunnen wij in onze winkel altijd nog een stuk breder maken. Hiervoor is het wel het beste dat je langs komt in onze winkel zodat wij de schoen exact aan de voet kunnen aanmeten.

Gerelateerde producten

Laatst bekeken

Wissen
Sluit venster