menu
winkeltas 0 Totaal € 0,00
Terug naar overzicht
360 graden draaien

Piedro kinderschoenen 11127614210 2137 Half hoge schoenen Groen

Piedro kinderschoenen
Prijs (Vanaf) € 124,95

Prijs per maat

  • 31 t/m 35 : € 124,95
  • 36 t/m 37 : € 129,95

Kies de juiste maat.

Laat mij uw vragen beantwoorden
whatsapp-logo

Heeft u vragen? Stuur ons dan een Whatsapp bericht (+31 6 131 42 726)

  • Omschrijving

Piedro half hoge meisjes schoenen - 1127614210 groen.

Dit model heeft breedte maat 5,5 en is dus geschikt voor de brede voet. Deze schoen kunnen wij gemakkelijk nog een stuk breder maken wanneer dit nodig is, hiervoor is het aan te raden om naar onze winkel te komen om de schoen goed aan te meten.

Alle pluspunten van deze schoen onder elkaar:

Hielstuk; De hielstukken (contreforts) van Piedro zijn kenmerkend doordat ze extreem sterk zijn, daarnaast vormen ze goed naar de voeten maar moeten ze wel echt eerst ingelopen worden! Het hielstuk zorgt ervoor dat kinderen recht op hun voeten blijven lopen omdat het hielbeen mooi recht wordt gezet en gehouden.

Lederen schoenen; Piedro maakt uitsluitend gebruik van de zwaarste en meest stevige leder soorten die er verkrijgbaar zijn. Natuurlijk zit dit op het begin niet altijd even lekker, maar zodra de schoenen ingelopen zijn vormen ze volledig naar de voet en zitten de schoenen als gegoten!

Kurk voetbed; Het voordeel van kurken voetbed is dat het stevig is en mooi naar de voet vormt. Een ander groot voordeel is dat het veel plek in beslag neemt en dat de voetbedden aan te passen zijn. Dit betekend dat de schoenen een stuk smaller zijn door de dikke zool, maar dus ook een aanzienlijk stuk breder gemaakt kan worden door middel van de zool eenvoudig dunner te schuren! Daarnaast is de zool zodanig aan te passen dat hij aangepast kan worden naar een halve zool waardoor de schoen dus nog een stuk breder wordt.

Gerelateerde producten

Laatst bekeken

Wissen
Sluit venster