menu
winkeltas 0 Totaal € 0,00
Home > Piedro kinderschoenen

Piedro kinderschoenen

Piedro kinderschoenen

Piedro kinderschoenen najaar/winter 2017-2018

De verantwoorde en stoere Piedro kinderschoenen zijn deze zomer in een trendy sportief jasje gestoken. Het grote voordeel van de sportieve Piedro schoenen is dat alle schoenen 100% verantwoord zijn om op te lopen. Dit betekend dat alle Piedro's stevig en slijtvast zijn. Dit komt omdat alle schoenen zijn voorzien van een stevig hielstuk (contrefot), goed voorgevormd (uitneembaar) voetbed met stevige gelengondersteuning, 100% rubberen slijtvaste loopzolen (onderwerken) en een stoot of kruipneus. 

Bent u dus opzoek naar een stevige en verantwoorde (sport)schoen? Dan bent u dit seizoen bij Piedro aan het goede adres!

Piedro = kwaliteit

Wilmo is zo te spreken over Piedro omdat het staat voor kwaliteit, als we specifieke vragen krijgen als: Steunzolen, klachten aan de rug, voeten staan naar binnen etc. dan verwijzen wij bijna altijd naar een sterk merk als Piedro. Het zijn natuurlijk niet de goedkoopste Piedro’s maar met zekerheid melden wij dat u echt waar heeft voor uw geld!

Piedro wijdtematen

Piedro maakt gebruik van 4 wijdtematen: 

  • XS  Wijdte 2,5, schoen kan vaak doormiddel van de sluiting smalle tot wijdte 2 gemaakt worden.
  • S – Wijdte 3,5, schoen kan vaak doormiddel van de sluiting smaller tot wijdte 3 gemaakt worden.
  • M – Wijdte 3,5, schoen kan vaak doormiddel van de sluiting wijder en breder gemaakt worden.
  • B – Wijdte 5,5 schoen kan vaak doormiddel van de sluiting breder tot wijdte 6 gemaakt worden
  • XB - Wijdte 6,5 schoen kan vaak doormiddel van de sluiting breder tot wijdte 7 gemaakt worden

Piedro canvas gympen

Piedro maakt in combinatie met Wilmo in de zomer altijd speciale gympen. Het voordeel van deze gympen is dat ze er uitzien als canvas gympen (All-star look) maar wel volledig leder bekleed zijn. Dit betekend dus dat het verantwoorde gympen zijn! Daarnaast zijn de gympen te dragen door kinderen met brede maar ook met smalle voeten. Dit komt omdat de gympen een sluiting heeft die hierop aangepast is. Daarnaast zijn de gympen makkelijk aan te passen door het lederen voetbed.

 

Sluit venster