menu
winkeltas 0 Totaal € 0,00
Home > Jochie en Freaks kinderschoenen

Jochie en Freaks baby- en kinderschoenen

Jochie en Freaks baby- en kinderschoenen

Jochie en Freaks babyschoenen en kinderschoenen

De pasvorm en sluiting van Jochie kinder- en babyschoenen is uniek! Daarom passen baby’s met smalle voetjes in de schoentjes maar ook baby’s met wat vollere babyvoetjes. De loopzooltjes van Jochie zijn gemaakt van rubber. De zooltjes zijn super soepel maar toch stevig. Daarnaast zijn ze anti-slip waardoor uw kleintje niet zal wegglijden en meer zekerheid zal krijgen. Nog een belangrijk punt van de zooltjes in combinatie met het voetbed is dat deze weinig tot niet voorgevormd zijn. Dit is voor baby’s erg belangrijk aangezien baby’s zich dienen te ontwikkelen op een natuurlijk bodem. Dus op blote voetjes lopen is absoluut niet slecht, sterker nog in tegendeel! Wel is het natuurlijk belangrijk dat baby’s leren dat ze schoentjes aanhebben, dat is de voornaamste reden van deze schoentjes. Ook zijn deze schoenen zijn lekker soepel en voelen niet veel zwaarder aan als een sok waardoor uw baby zonder belemmering kan leren stappen.

 

Freaks is het kinderschoenenmerk (grotere schoenen) van Jochie babyschoenen. De voordelen van Freaks kinderschoenen? Alle kinderschoenen van Freaks zijn mooi smal en super goed verstelbaar, veters zijn nog beter verstelbaar als klittenband. Dit betekend dat een kindje met smalle voetjes goed in de schoentjes past maar ook dat kinderen met een hogere wreef de schoenen goed passen.

 

Alle schoentjes van Freaks zijn stevig, maar ook enorm soepel waardoor de kindjes die pas net loslopen (ongeveer 3-4 maanden los) ook goed op deze schoentjes kunnen lopen. Alle schoentjes zijn namelijk gefabriceerd van de beste en meest soepele leersoorten, dit is heel erg belangrijk omdat de schoentjes zowel van binnen als buiten volledig leder zijn. Het voetbed van Freaks is ook met leder bekleed, de schoentjes gaan dus mooi naar de voetjes vormen en nemen veel vocht op. Freaks maakt ook gebruik van een stevig contrefort (ook wel hielstuk genoemd) deze zorgt er voor dat het hielbeen mooi recht in de schoen blijft staan. Ook maken ze bij Freaks gebruik van EVA rubberen zolen, dit is stevig, loop direct fijn omdat het soepel is en is slijtvast.

Sluit venster