menu
winkeltas 0 Totaal € 0,00
Terug naar overzicht
360 graden draaien
Sale

Jochie en Freaks kinderschoenen 18752 5720 Korte laarsjes Blauw

Jochie en freaks kinderschoenen
Prijs (Vanaf) € 94,95 € 84,95

Prijs per maat

  • 29 t/m 29 : € 84,95
  • 30 t/m 30 : € 94,95
  • 39 t/m 39 : € 104,95

Kies de juiste maat.

Laat mij uw vragen beantwoorden
whatsapp-logo

Heeft u vragen? Stuur ons dan een Whatsapp bericht (+31 6 131 42 726)

  • Omschrijving

Jochie&Freaks veterboot voor meiden donker blauw - 18752

Dit model valt EXTRA smal en normaal qua maat, dit houd in dat u gewoon de maat kunt bestellen die u nodig heeft.

Deze schoenen zijn voorzien van:

Soepele leersoorten; Omdat Jochie&Freaks gebruikt maakt van mooie soepele leersoorten lopen de schoenen gigantisch fijn voor kinderen. Zo horen we bij Wilmo bijna nooit dat de schoenen niet direct lekker zitten!

Flexibele hielstukken; Naast het feit dat de schoenen van soepel leer gemaakt worden, wordt er gebruik gemaakt van stevige- maar toch flexibele hielstukken. Een hielstuk (contrefort) is een belangrijk onderdeel van kinderschoenen aangezien het hielstuk het hielbeen van kinderen in een mooie rechte positie zet en houdt.

Leder voetbed; Jochie&Freaks maakt gebruik van leder beklede voetbedden die mooi naar de voet vormen. Leder heeft daarnaast de eigenschap goed vocht op te nemen. Dit is belangrijk omdat kinderen door het spelen transpireren maar vaak wel 1 paar schoenen hebben zodat ze dagelijks gedragen moeten worden. Niemand vindt het tenslotte fijn op vochtige schoenen te lopen!

Flexibele EVA rubberen loopzolen; EVA rubber is stevig, loop direct fijn omdat het soepel is en slijtvast. Dit zijn allemaal eigenschappen die voor kinderschoenen naast fijn ook erg belangrijk zijn!

Gerelateerde producten

Laatst bekeken

Wissen
Sluit venster